Las Vegas Raiders to en kæmpe tørn, da de vandt årets første kamp, men det kostede flere af spillerne.

I en tæt, dramatisk og spændende kamp, men det blev ikke uden omkostninger. På et pressemøde efter kampen detaljerede cheftræner Jon Gruden, at flere startende eller vigtige spillere forventes ude i længere tid.

Værst er det for startende guard Denzelle Good, som kommer til at gå glip af resten af sæsonen. Den 30-årige angrebsspiller var en bærende del af den offensive linje, men en slem korsbåndsskade gør en ende på sæsonen, inden den overhovedet var gået i gang for alvor. Good gik ned med knæskaden på kampen første offensive serie for Raiders, og måtte køres fra banen. Good startede 14 ud af 15 mulige kampe for Raiders i fjor.

På pressemødet udtrykte Gruden også bekymring for Gerald McCoy, Marcus Mariota og Yannick Ngakoue. Ngakoue var udset som en af redningsmændende til et Raiders-forsvar, der de seneste sæsoner har været katastrofalt. Den unge, dygtige pass rusher spillede en flot kamp, men måtte udgå grundet en formodet skade i hasemusklerne.

Veteranen Gerald McCoy udgik grundet en knæskade. Den 33-årige tidligere stjernespiller måtte også køres fra banen med en knæskade, dårlige nyheder for en aldrende spiller, der også gik glip af hele 2020-sæsonen grundet en skade.

Reservequarterback Marcus Mariota fik kun et enkelt spil i opgøret, men det var nok til at gøre en stor forskel. Det tidligere topvalg i draften løb bolden en enkelt gang for 31 yards, men forværrede en lårskade, som også kan holde ham ud i længere tid. Foruden Good, skal alle spillere igennem yderligere tests for at præcisere, hvor slemme skaderne er.