Los Angeles Chargers cheftræner Anthony Lynn føler sig ikke sikker på, at hverken Chargers runningback-stjerne, Melvin Gordon, eller dennes backup, Austin Ekeler, bliver klar til det vigtige divisionsopgør mod Kansas City Chiefs

Natten mellem torsdag og fredag er der et brag af en kamp på programmet, når Kansas City Chiefs (11-2) byder Los Angeles Chargers (10-3) op til dans.

Desværre for Chargers, bliver det tilsyneladende en kamp uden holdets to bedste runningbacks. Holdets cheftræner Anthony Lynn udtalte at han “ikke er optimistisk”, da han blev adspurgt om skadessituationen for de to løbere. Melvin Gordon døjer med knæproblemer, mens Austin Ekeler har problemer med både sin nakke og en hjernerystelse.

Bliver ingen af de to spillere klar, bliver det en noget anden kamp på jorden, end vi så tilbage i uge 1, hvor Chiefs besejrede Chargers 38-28. Her stod Gordon, Ekeler og Kareem Hunt, som blev fritstillet af Chiefs for ti dage siden, for 36 løb, men ingen af de tre runningbacks er tilsyneladende at finde i returkampen.