Der var dårlige nyheder til Redskins-organisationen, der må undvære deres unge runningback de næste mange uger efter en operation.

Washington Redskins kommer til at spille de næste mange uger uden deres startende runningback, Derrius Guice. Den unge angrebsspiller blev opereret i dag torsdag for en overrevet menisk i højre knæ.

Både spilleren og holdet havde håbet, at han kunne undgå en operation, men det viste sig ikke at være tilfældet. Nu står den kommende periode på hvile, efterfulgt af intensiv genoptræning.

Det vides endnu ikke, hvor lang tid runningbacken kommer til at være ude, men det forventes, at der går minimum halvanden måned. Dermed kan Washington overveje at placere Guice på Injured Reserve og bringe ham tilbage senere på året, holde ham i kamptruppen og afvente eller erklære sæsonen slut.

Det er skidt nyt for den 22-årige angrebsspiller, der gik glip af hele sin rookiesæson grundet et overrevet korsbånd. Redskins havde ellers store forventninger til ham, da de valgte ham i anden runde af draften i fjor. 

Guice kom endelig på græs i Redskins’ åbningskamp i denne sæson mod rivalerne Philadelphia Eagles, det var dog en skuffende affære. Runningbacken løb blot for 18 yards på ti forsøg, men den sløje præstation bliver sat i anderledes lys, når vi nu kender skadens omfang.

Washington må nu klare sig med Chris Thompson og veteranen Adrian Peterson, sidstnævnte var ikke i kamptruppen til opgøret mod Eagles. Peterson kom til holdet i fjor grundet korsbåndsskaden til Guice.  Her overraskede den nu 34-årige spiller voldsomt, løb for mere end 1000 yards og genoplivede en karriere, der ellers virkede slut.

Tiden må vise, om han kan gentage den præstation i år. Redskins møder en anden divisionsrival på søndag, nemlig Dallas Cowboys, som kom utroligt overbevisende fra land i deres sejr over New York Giants.