Tom Brady må se bort fra sin tro væbner Chris Godwin i kampen om at genvinde Super Bowl.

Femtende spillerunde var ikke noget at skrive hjem om for Tampa Bay Buccaneers. Ikke nok med at Bruce Arians’ tropper tabte 9-0 til divisionsrivalerne New Orleans Saints, så udgik Mike Evans, Leonard Fournette og Chris Godwin undervejs med skader.

Mens de to førstnævnte udgik med forstrækninger, så gik det langt værre for Chris Godwin, der pådrog sig en alvorlig knæskade, på en lav – men fuldt lovlig – tackling.

I kølvandet på opgøret er det kommet frem, at Chris Godwin misser resten af sæsonen med et overrevet korsbånd i højre knæ.

Bruce Arians har efterfølgende udtalt, at han alligevel vil aktivere Antonio Brown til truppen efter, at den kontroversielle stjerne havde fusket med sit vaccinationspas, som førte til tre spilledages karantæne. Brown har nu afsonet sin karantæne, men der var oprindeligt tvivl om, hvorvidt han havde en fremtid for Buccaneers efter kontroversen.

NFL Media melder desuden, at Mike Evans burde være tilbage på grønsværen i den nærmeste fremtid, mens Leonard Fournette omvendt ventes at misse “en del mere tid”. Det skyldes, at Fournette har døjet med adskillige, lignende forstrækninger i den seneste årrække.

Tampa Bay Buccaneers er blot en enkelt sejr fra at vinde NFC South for første gang siden 2007. I grundspillets resterende tre kampe står Buccaneers over for Carolina Panthers to gange og New York Jets.