Tampa Bay Buccaneers frygter, at center Ryan Jensen har pådraget sig en alvorlig knæskade.

Tampa Bay Buccaneers’ træningslejr er blot to dage henne, men kan allerede have krævet sit første profilerede offer. Under torsdagens træning måtte center Ryan Jensen køres fra grønsfæren, efter han havde beskadiget sit venstre knæ.

Ifølge de tilstedeværende journalister var Jensen ude af stand til at støtte på sit venstre ben, før han blev kørt væk. Jensen kastede efter sigende også sin hjelm i jorden i en blanding af øjensynlig smerte og frustration.

Cheftræner Todd Bowles og general manager Jason Licht adresserede Jensens skade på det efterfølgende pressemøde, hvor de betonede deres frygt for, at der kan være tale om en alvorlig skade. I skrivende stund er der ikke officielt nyt om skadens omfang, om end både ESPN og NFL Network menes at vide, at de første scanninger indikerer, at Jensen kommer til at misse betydeligt med tid.

Det vil være et stort tab for Buccaneers at miste Ryan Jensen, der har etableret sig som en af de bedre centre i NFL. Da det kom frem, at Tom Brady droppede sin pension, skrev Jensen også under på en treårig kontraktforlængelse med Buccaneers til værdi af knap 300 millioner danske kroner.

Derudover vil Jensens eventuelle fravær betyde, at Tom Brady skal starte med tre nye spillere på den indvendige offensive linje i 2022, da Alex Cappa er skiftet til Cincinnati Bengals og Ali Marpet har trukket sig tilbage. I givet fald må Buccaneers forventes at stille til start med Robert Hainsey som center og Aaron Stinnie og Shaq Mason som guards i den kommende sæson.