Cincinnati Bengals må undvære wide receiver A.J. Green i nogle uger, mens runningback Giovani Bernard er ude resten af sæsonen. Begge spillere blev skadet i nederlaget til Buffalo Bills i går.

Cincinnatis Bengals’ stime på fem slutspilsdeltagelser i træk er ved at komme til en brat afslutning. I går tabte Marvin Lewis’ tropper 16-12 på hjemmebane til Buffalo Bills og er nu 3-6-1 for sæsonen. Holdet skal gøre rent bord resten af vejen for at nå slutspillet, og med det nuværende niveau er det ekstremt urealistisk.

Men det aller største problem er, at to af Bengals’ mest markante angrebsprofiler ikke er til rådighed i den nærmere fremtid. Receiver A.J. Green udgik efter blot et minut af opgøret og blev kørt fra banen efter at have pådraget sig en baglårsskade. Den indledende melding tydede på, at Green var tabt for sæsonen, men stjernen slipper billigere end først vurderet.

Desværre for Cincinnati var dommen over runningback Giovani Bernard langt fra lige så positiv. Han rev korsbåndet i sit ene knæ over og er ude i en længere periode. Genoptræningensperioden for sådan en skade ligger typisk mellem otte og ti måneder.