Los Angeles Chargers’ kontinuerlige uheld i forhold til skader fortsætter. Holdets startende tight end kan gå glip af de næste mange uger grundet en slem skade i benet.

Med 38 sekunder tilbage af fjerde quarter i søndagens opgør mod Indianapolis Colts, blev Hunter Henry ramt lavt af en takling, da han greb en bold. Opgøret endte med en sejr i overtid til Chargers og Henry spillede faktisk kampen færdig, men en scanning har nu vist, at han pådrog sig en grim knæskade i opgøret.

Det drejet sig om en fraktur af tibiaplateuet, den øverste del af skinnebenet, der sidder sammen med dele af knæet. Dermed gør skaden det smertefuldt og besværligt at bøje i knæet. Det kan holde den talentfulde angrebsspiller ude i en del uger.

Ifølge David Chao, også kendt som ProFootballDoc, en tidligere ledende læge i NFL og ortopædkirurg, bør Henry se banen i løbet af sæsonen. Da nyheden først blev offentliggjort, mente mange, at Henrys sæson kunne være slut. Mange sammenlignede skaden, med den JJ Watt pådrog sig i 2017 og gjorde en ende på forsvarsspillerens sæson. Henrys skade er, trods ens af type, ikke så alvorlig og han kan med al sandsynlighed slippe for en operation.

Chargers kan overveje at placere den 24-årige tight end på Injured Reserve, hvilket kan tillade ham at vende tilbage om otte uger, og samtidig frigøre en plads på holdkortet. Alternativt kan de beholde ham i kamptruppen og håbe, at han er tilbage om mindre end to måneder.

Henry var udset en stor rolle i Los Angeles’ angreb denne sæson. Efter to lovende sæsoner i 2016 og 2017, måtte han sidde ude hele 2018 med en skade. Dengang var det også en knæskade, men på det modsatte knæ som dette uheld. Det var meningen, at i år skulle være det helt store gennembrud. Det satte bruddet i knæet dog en stopper for i første omgang.