Den tidligere Jets-cheftræner har talt med Seattle Seahawks om klubbens ledige koordinatorjob

Seattle Seahawks har været på jagt efter en ny offensiv koordinator, siden Brian Schottenheimer blev fyret i kølvandet på slutspilsnederlaget til Los Angeles Rams.

Og en af kandidaterne er den tidligere Jets-cheftræner Adam Gase.

Ifølge journalisten Jeremy Fowler fra ESPN, har Seattle talt med Gase om den ledige stilling.

Adam Gase blev tidligere på måneden fyret af Jets, efter holdet blot formåede at vinde to kampe i 2020-sæsonen. I alt blev det til ni sejre og 23 nederlag som cheftræner for Jets.

Gase har tidligere været cheftræner for Miami Dolphins og offensiv koordinator hos Chicago Bears og Denver Broncos. Karrierens højdepunkt var 2013-sæsonen for Denver Broncos, hvor Gase var offensiv koordinator for et fabelagtigt Broncos-angreb, der anført af Peyton Manning satte rekorder for kasteyards og kastetouchdowns.

Den 42-årige træner har dog slet ikke kunne genskabe de resultater, og i sine fire sæsoner som cheftræner (to for Dolphins, to for Jets) er Gases angreb sluttet som henholdsvis nummer 21, 28, 28 og 32 målt på points per drive.

Adam Gase er dog ikke den eneste tidligere cheftræner, Seattle har snakket med. Også den tidligere Chargers-cheftræner Anthony Lynn og tidligere Eagles-cheftræner Doug Pederson har ifølge flere journalister været i snak med Seattle.

Holdet har dertil planer om at snakke med Chiefs quarterback-træner Mike Kafka.