Ifølge ESPN’s reporter John Clayton forsøger Seahawks’ quarterback at lokke den kontroversielle receiver Antonio Brown til klubben. Brown kan dog ende på NFL-kommisær Roger Goodells karantæneliste, så snart han finder sig en ny klub

Russell Wilson fik ikke megen receiver-hjælp i draften, hvor Seahawks ventede helt til sjette runde, før de valgte en wide receiver.

Nu har quarterbacken efter sigende taget sagen i egen hånd. Ifølge ESPN’s reporter John Clayton forsøger Russell Wilson at lokke den klubløse receiver Antonio Brown til Seahawks.

– Wilson ville elske at tilføje Antonio Brown (til holdet). Brown er venner med reserve-quarterback Geno Smith, som underskrev en etårig kontrakt med Seahawks sidste onsdag, fortalte Clayton til USA Today.

Der er dog en stor udfordring ved at skrive kontrakt med Brown. Antonio Brown er blevet beskyldt for voldtægt af sin tidligere personlige træner Britney Taylor, og selvom politiet har droppet sagen, er ligakontoret stadig ved at undersøge beskyldningerne.

Hvis Brown skriver med et NFL-mandskab, vil NFL-kommissær Roger Goodell med al sandsynlighed sætte Brown på ‘kommisærens karantæneliste’, hvor han vil være på ubestemt tid, indtil NFL er færdige med sine undersøgelser og enten frifinder Brown eller giver ham en karantæne.

Brown har stadig krav på sin løn, så længe han er på kommisærens karantæneliste, og Seahawks risikerer altså at skulle betale penge til en receiver, der måske slet ikke kommer på banen.

Seahawks kan vælge at tage chancen alligevel og indfri Russell Wilsons ønske, men sker det, så bliver det ifølge John Clayton ikke lige med det samme.

– Vi skal ikke forvente noget nu og her. Det er en mulighed ude i fremtiden, men John Schneider plejer at vente med at lave sådanne handler, da han godt kan lide at gemme penge på lønbudgettet til at hente nye spillere over sommeren eller i løbet af sæsonen.

Antonio Brown spillede blot én kamp i 2019, før hans skandaløse opførsel udenfor banen fik ham fyret hos New England Patriots. I 2018-sæsonen var han dog fremragende og greb bolde for 1.297 yards og 15 touchdowns.

På banen vil han være en forrygende tilføjelse til Seattles’ angreb, hvor han vil tvinge modstandernes forsvar til at fjerne deres fokus fra holdets førstereceiver Tyler Lockett. Spørgsmålet er, om hans dårlige opførsel udenfor banen gør ham til person non grata for cheftræner Pete Carroll og general manager John Schneider.