Seattle Seahawks valgte ikke en quarterback i årets draft, men det har ikke gjort holdets interesse i Baker Mayfield større.

Efter Browns handlede sig til Deshaun Watson har forholdet mellem dem og tidligere førstevalg i draften, Baker Mayfield, været iskoldt. Det ligner ikke, at der en udvej for nogle af de to parter. Seattle Seahawks har efter de sendte Russell Wilson til Denver umiddelbart manglet en quarterback og været kædet sammen med Mayfield.

Ifølge NFL Networks reporter, Ian Rapoport, skulle holdet ikke være specielt interesserede i den utilfredse Browns-quarterback. Holdet har undersøgt mulighederne, men i sidste ende har quarterbacken ikke gjort holdet vilde i varmen, men maksimalt er de blevet lunkne.

Trods Seattle ikke hentede en quarterback i årets draft, noget som mange eksperter forventede, de ville i løbet af draftens første to dage, så mangler holdet altså angiveligt en tro på, at Mayfield kan indgå i holdets offensive system.

Det betyder, at Seattle med al sandsynlighed går ind til sæsonen med Drew Lock og Geno Smith som de mulige startende quarterbacks, mens Baker Mayfield fortsat må væbne sig med tålmodighed og afvente situationen.