Seahawks’ rookie-receiver, D.K. Metcalf, skal opereres for en mindre knæskade. Det er endnu uklart, hvor længe han er ude.

Seattle Seahawks kommer sandsynligvis til at gå ind til starten af den nye sæson uden en af klubbens mest interessante spillere.

Wide receiver D.K. Metcalf har pådraget sig en knæskade, der driller ham så meget, at han skal under kniven. Det fortæller Seahawks-cheftræner Pete Carroll. Alvoren af knæskaden kendes endnu ikke, men ifølge NFL Networks Tom Pelissero forventes Metcalf ikke at være ude i længere tid.

D.K. Metcalf var en af de mest omtalte og ombejlede spillere i dette års draft på grund af hans ekstreme fysiske styrke. Han var af de fleste eksperter spået til at blive valgt i første runde, men han faldt hele vejen til bunden af anden runde, hvor Seattle snuppede ham.

Skader til førsteårsspillere er altid ærgerligt, fordi enhver træning er guld værd. Og når Metcalf samtidig skal være med til at løfte byrden efter pensionerede Doug Baldwin, er skaden et ekstra hårdt slag.

Rookien har ifølge flere meldinger imponeret på træningsbanen, så Seahawks håber helt sikkert på, at Metcalf kan gå direkte ind og gøre en forskel, når han er tilbage på fuldt blus.