San Francisco 49ers forventer, at Jimmy Garoppolo også fremadrettet er klubbens starter på quarterback.

I 2019-sæsonen var Jimmy Garoppolo med hele vejen som en solid startende NFL-quarterback, da San Francisco 49ers takket være et fremragende forsvar gik hele vejen til Super Bowl. 2020 var derimod en stor skuffelse for Jimmy G, da en ankelskade reducerede hans sæson til blot seks kampe.

Den seneste måned har det været en del spekulationer om Garoppolos fremtid, og om 49ers kunne finde på at bytte quarterbacken væk. Men ifølge general manager John Lynch er der ingen grund til at bruge for tid på forskellige spekulationer:

“Jeg tror virkelig, at han (Jimmy Garoppolo, red.) er vores starter. Når han er rask, har han spillet på et højt niveau. Men vi skal nok have endnu en spiller på positionen. Vi skal nok forbedre os, så vi stadig klarer det fint, hvis han ikke er på banen,” siger John Lynch til fullpresscoverage.com.

C.J. Beathard er free agent, mens Nick Mullens er en restricted free agent. Dermed kan 49ers være uden deres to backup-quarterbacks fra de seneste sæsoner. Derfor ser Josh Rosen lige nu ud til at være førstereserve for Jimmy Garoppolo, ind til 49ers efter alt at dømme hiver nye kræfter ind.

Jimmy Garoppolo har generelt haft store skadesproblemer i sin karriere, og derfor vil det give god mening for San Francisco at få fingrene i minimum en solid backup. Quarterbacken har et cap hit på 51,1 millioner dollar henover de sidste to år af hans kontrakt, der udløber ved udgangen af 2022.