Coronakrisen har aflyst alle organiserede fysiske træninger på NFL-holdenes træningskomplekser, men i stedet har Garoppolo taget initiativ til at samles med en gruppe holdkammerater for at pudse formen af.

San Francisco 49ers var stort foran i fjerde quarter i dette års super bowl, men endte med at tabe det hele på gulvet til Mahomes og Kansas City Chiefs.

Hvis 49ers skal have en chance for revanche til næste år, så skal de arbejde hårdt for det. Derfor har Garoppolo arrangeret at mødes med flere af sine offensive våben for at være helt klar til begyndelsen af training camp i juli. Deltagerne inkluderer Jalen Hurd, Kendrick Bourne, pro bowl full back Kyle Juszczyk og den nyligt skadesfrie rookie Brandon Aiyuk.

Læs mere: 49ers-førsterundevalg klar igen efter skade

Træningspassene foregår på det nærliggende San Jose State University efter deres obligatoriske Zoom-møder med trænerstaben.

På trods af deltagelsen i dette års super bowl er mange stadig i tvivl om Garoppolo’s reelle niveau (Gulklud’s samlede redaktion bedømte ham som den kun 11. bedste QB i NFC). Han har døjet med skader og har haft en god cheftræner i Kyle Shanahan, der også samlede et rigtig godt hold omkring ham.

Læs mere: NFC quarterbacks – Rangeret

Garoppolo forsøger derfor at udvise noget lederskab og fortælle omverdenen, at det her er hans hold. Al snak, om at 49ers var ude efter Tom Brady eller en quarterback i draften, er nu forbi, og han kan koncentrere sig fuldt ud om forberedelserne til næste sæson.

I næste uge har Garoppolo arrangeret en større session med flere spillere, og der er også planer om at træne i Nashville, Tennessee, hvor flere 49ers-spillere bor uden for sæsonen.