Rookie-receiver Brandon Aiyuk er kommet sig 100 procent over en skade i maveregionen og træner nu sammen med San Francisco-quarterback Jimmy Garoppolo.

NFL-holdene har som konsekvens af corona-krisen i USA ikke trænet fysisk sammen på klubbernes faciliteter her i forsommeren, som de ellers gør normalt. Det er specielt ærgerligt nyt for de mange nye, unge spillere, der træder ind i ligaen i år efter college.

For en af de spillere er der dog godt nyt. San Francisco 49ers-receiver Brandon Aiyuk, som klubben valgte med 25.-valget i årets draft, er nemlig klar igen efter en skade i maveregionen. Det beretter The Athletic.

Mediet skriver samtidig, at Aiyuk allerede træner sammen med quarterback Jimmy Garoppolo og flere andre af 49ers-receivere. Så der er grund til at tro på, at førsterundevalget kan nå at skabe et fornuftigt samarbejde med Jimmy G før den forventede sæsonstart i september.

Brandon Aiyuk er en receiver med ekstremt fart i stængerne og passer umiddelbart godt ind i Kyle Shanahans kreative angrebssystem, hvor de hurtige playmakere får bolden i hænderne med god plads omkring sig, hvor de så kan kreere en masse ekstra yards med bolden i hænderne.