Vi har kigget på de startende quarterbacks i NFC-halvdelen og rangeret dem fra 1-16.

Russel Wilson, Aaron Rodgers, Drew Brees og nu også Tom Brady. Alle spiller de i NFC-halvdelen, der er ganske stærkt besat på quarterback-positionen.

Men hvem er egentlig de bedste quarterbacks i NFL?

Claus Elming og 10 skribenter fra Gul Klud har vurderet de 32 startende quarterbacks i NFL og rangeret dem fra worst til first i hhv. AFC og NFC.

Her får du anden halvdel af listen, når vi går gennem NFC-halvdelen.

Læs også: AFC quarterbacks – rangeret

NFC quarterbacks – Rangeret

16

Chicago Bears

Mitchell Trubisky

Puha, han har ikke haft det nemt i sine tre første år i NFL. Draftet nr. 2 i 2017 var forventningerne tårnhøje i Chicago, men hans begrænsede erfaring fra college har vist sig i NFL også. Bears havde håbet at tage et råt talent og gøre ham til en superstjerne. Det har lidt lange udsigter for at sige det mildt.

15

Washington Redskins

Dwayne Haskins

Var mere interesseret i at tage selfies med fans end at være på banen i sin rookie-sæson, og det faldt ikke i god jord hos hverken fans eller trænere. Heldigvis er sidstnævnte skiftet ud, så Haskins nu får en frisk start. Et stort talent i college, der har haft svært ved at omsætte det til succes i NFL.

14

New York Giants

Daniel Jones

Andenårs-quarterback, der har fået mange fans i New York allerede. Han er nemlig manden, der langt om længe sendte Eli Manning på pension. God både med benene og armen, og havde flere flotte præstationer i sin rookie-sæson sidste år Han skal fortsætte det solide spil på et Giants-mandskab, der er på vej i den rigtige retning.

13

Carolina Panthers

Teddy Bridgewater

På trods af efterhånden syv år i NFL, er han stadig et relativt ubeskrevet blad. Har haft et par gode sæsoner for Vikings og en flot halv-sæson for Saints sidste år. Nu er han i Carolina, hvor han skal løfte arven efter Cam Newton. Med starterpladsen er han endegyldigt tilbage fra den knæskade, der var tæt på at koste en amputation af benet.    

12

Los Angelels Rams

Jared Goff

Spillede en flot sæson i 2018 og førte Rams til Super Bowl 53... hvor han var decideret elendig. Men sæsonen gav ham en vanvidskontrakt på trekvart milliard kroner, og den har han haft svært ved at leve op til. Rams har omgivet ham med gode våben, men både forsvar og linjen foran ham halter. Det gør ikke hans job nemmere.     

11

San Francisco 49ers

Jimmy Garoppolo

Stod i Super Bowl 54 i februar, og det er vel det bedste man kan sige om ham. Fra en kanonstart i 49ers med sejre i sine seks første kampe, er det gået ned af bakke, og på et stærkt 49ers-hold er han lidt en klods om benet. Håndplukket af Kyle Shanahan, men hvor længe beholder han jobbet? 

10

Minnesota Vikings

Kirk Cousins

Nr. 10. You like that? Spillede højt spil og troede på egne evner, da han sagde nej til Washington Redskins. Kom i stedet til Vikings, hvor han er blevet en meget rig mand. Er også kommet i det perfekte system med et godt løbeangreb og masser af play-action.  

9

Arizona Cardinals

Kyler Murray

Draftet som nr. 1 overall i 2019 var forventningerne enorme. Og han overgik dem. På ingen måder prototypen på en NFL quarterback og ville i gamle dage være blevet gjort til receiver. Men Kyler er anderledes, og fortsætter han spillet fra sit rookie-år, kan vi få en helt ny type quarterback og offensiv football at se i årene fremover.

Næste side: Hvor højt på listen ligger Tom Brady? Klik her