I al ubemærkethed har San Francisco 49ers sørget for at deres to picks fra første runde i årets NFL draft begge er på kontrakt.

49ers havde to valg i første runde af årets NFL draft og valgte DT Javon Kinlaw med pick 14 og WR Brandon Aiyuk med pick 25. Nu har de begge skrevet under på deres første NFL-kontrakter.

Når (hvis) NFL-holdene åbner deres træningslejre i juli, så er 49ers helt klar, og skal ikke bekymre sig om, at få de to store profiler på plads. Den side af forretningen er klaret.

Defensive tackle Javon Kinlaw får en 4-års kontrakt til en værdi af 15,5 millioner dollars, der som førsterunde-pick er fuldt garanteret, og han får 8,8 millioner dollars i hånden.

49ers havde fået det 14. pick i første runde fra Indianapolis Colts i handlen med DeForest Buckner.

Kinlaws nye holdkammerat receiver Brandon Aiyuk blev draftet 11 pladser senere og får både mindre i løn og signing bonus, men det er trods alt en fin lille første check den 22-årge spiller modtager: 6,7 millioner dollars i hånden og fire år til 12,5 millioner dollars ganranteret.

Før 49ers lige lavede et dobbelt-dyp var der faktisk kun tre spillere fra første runde i år, der havde skrevet under på deres rookie-kontrakter.

Se også: Gul Kluds 2020 rookie kontrakt-tracker