Der er en uge til sæsonstart, og det er blevet tid til, at Gul Kluds skribenter lægger hovedet på blokken og kommer med nogle forudsigelser. Syv dage i træk vil de svare på et spørgsmål, og i dag giver de et bud på de 12 slutspilshold, når vi når januar.

Vi har ventet i månedsvis på, at NFL-sæsonen starter. Nu er der kun en uge tilbage, og derfor er det også tid til at ramme håbløst ved siden af med sine årlige forudsigelser. Gul Kluds skribenter er ikke bange for at lægge hovedet på blokken, så det vil de gøre den næste uge.

Syv dage i træk vil skribenterne svare på et spørgsmål vedrørende den kommende sæson, og nogle af de svar bliver så udvalgt og videregivet her. I er velkommen til at skrive, hvem i er enige med, og hvad i ville have svaret.

Dag 1: Hvem bliver årets overraskelse?
Dag 2: Hvem bliver årets skuffelse?
Dag 3: Hvilke trænere får sparket
Dag 4: Hvem bliver en ny All Pro?
Dag 5: Hvem drafter i top-5 næste år?

Dagens spørgsmål: Hvilke 12 hold kommer i slutspillet?

Nichlas Mohrsen
AFC: Bengals, Steelers, Chargers, Chiefs, Jaguars, Dolphins
På papiret har AFC to klare favoritter, men det er kun det ene hold, der klarer sig igennem. Patriots må se sig overgået af Dolphins i AFC East og slået i kampen om WC pladser af Chiefs og Bengals. Patriots kommer til at lide under et svagt løbeangreb, et tyndt receiverkorps og en aldrende Brady. #endofanera
NFC: Vikings, Bears, Redskins, Falcons, Saints, 49ers

Jeg har, som de fleste andre, fidus til Vikings, men jeg har svært ved at se, hvad Packers har udover Rodgers. Han kommer til at kæmpe med et Bears hold, der er sprængfyldt med talent- både på angrebet og forsvaret.

I West er jeg bange for, at Rams er blevet gennemskuet. Her tror jeg mere på Kyle Shanahan, der har fået de brikker, som hans hold manglede sidste sæson. Redskins ser spændende ud, men de ligger i en, på papiret, svær division. Jeg tror dog, at Eagles har Super Bowl tømmermænd og Cowboys offensive linje ser lidt suspekt ud efterhånden.

Lasse Meineche
AFC: Patriots, Titans, Chargers, Steelers, Bengals og Texans
Jeg tror Titans tager AFC South efter en spændende offseason med mange gode tilføjelser. Blake Bortles tror jeg tager et skridt ned i år, og det koster dem playoff. I stedet nupper Texans et wild card anført af Watt og Clowney. Steelers vinder divisionen igen på trods af deres linebacker-problemer, mens Bengals med en lidt bedre offensiv linje tager andet wild card. Chargers har jeg store forventninger til, og ser dem som det klart stærkeste hold i deres division.
NFC: Packers, Saints, Redskins, 49ers, Vikings og Falcons Packers tror jeg vinder divisonen pga. en bedre offensiv linje end Vikings, der dog sniger sig med på et wild card. Saints vinder divisionen igen med deres eksplosive angreb og et forbedret forsvar, mens Falcons igen snupper et wild card. Redskins er lidt et long shot, men kan de holde sig skadesfri, har jeg store forventninger til dem. Eagles har jeg derimod til at misse slutspillet. Jeg tror, der går tid inden Wentz er 100%, og det koster dem på den lange bane. Jeg har Rams til at skuffe, så 49ers med Jimmy G tager den division.

Marc Skafte
AFC: Patriots, Chargers, Jaguars, Steelers, Ravens, Texans
Om det bliver Flacco hele året eller lidt Lamar Jackson, ved jeg ikke, men forsvaret ser stærkt nok ud til en slutspilsplads. Hvis stjernerne kan holde sig skadesfri hos Texans, ser de ganske gode ud og kommer med på et wildcard.
NFC: Eagles, Saints, Vikings, Rams, Packers, Panthers
Når Packers har Rodgers kan man næsten ikke undlade dem, derfor får de et wildcard bag Vikings. I Carolina finder Cam magien frem fra 2015 med god hjælp fra McCaffrey, hvilket rækker til en slutspilsplads foran divisonsrivalerne fra Atlanta.

Nicholas Jørgensen
AFC: 1) Patriots 2) Chargers 3) Steelers 4) Jaguars 5) Titans 6) Chiefs
Det var et møntkast mellem Kansas City Chiefs og Baltimore Ravens om det sidste wild card – men Chiefs’ offensive playmakere gør forskellen.
NFC: 1) Vikings 2)  Saints 3)  Eagles 4) Rams 5) Packers 6) Falcons

Vikings og Saints er i en klasse for sig, mens både Rams og Eagles kan ventes at få det svært i forhold til 2017 – her hjælpes de på vej af svage divisioner. 49ers vil i den forbindelse først gøre sig gældende fra 2019. Falcons og Packers bliver to bundsolide wild cards.

Alexander Paaske
AFC: 1) Patriots 2) Chargers 3) Steelers 4) Jaguars 5) Titans 6) Texans.
NFC: 1) Falcons 2) Eagles 3) Vikings 4) Rams 5) Saints 6) Packers.
Jeg er faktisk ret sikker på alle divisionsvindere. I AFC er der hård kamp om Wild Card-pladserne, men selvom både Browns, Bengals og Ravens kæmper med til det sidste, snydes de på målstregen. I NFC er Saints og Packers bare de to bedste hold efter divisionsvinderne.

Teis Joranger
AFC: Patriots, Steelers, Jaguars, Chargers, Bengals, Broncos:
Ingen overraskelser i Patriots, Steelers og Chargers. Jaguars får hårdere kamp om divisionstitlen i år, men forsvarets styrke er stadig nok. Bengals er min positive overraskelse, og jeg tror, de når 10 sejre. Den sidste plads er jeg meget i tvivl om, men Broncos får den i mangel på bedre.
NFC: Eagles, Vikings, Rams, Falcons, Saints, Packers
I NFC er der langt flere gode hold, men Eagles, Vikings, Rams, Falcons og Saints ser alle skræmmende ud. Den sidste plads står for mig mellem Packers, Redskins, Bears og 49ers. Aaron Rodgers er tungen på vægtskålen, men jeg håber, at Redskins og Bears presser sig med på en eller anden måde.

Victor Risager
AFC: Steelers, Chargers, Jaguars,Patriots, Titans , Bengals 
NFC: 49ers, Vikings, Packers, Falcons, Eagles, Redskins
Det mest overraskende er formentlig, at Rams ikke er med, men jeg tror, de får svært ved at gentage deres 2017-sæson, og at 49ers tager divisionen. Derudover er Packers, Redskins, Bengals og Chargers nye. Packers får Rodgers tilbage, mens Chargers ligner det klart stærkeste hold i AFC West. Bengals og Redskins har nogle gode hold, og de tager et wild card hver især.