Der er en uge til sæsonstart, og det er blevet tid til, at Gul Kluds skribenter lægger hovedet på blokken og kommer med nogle forudsigelser. Syv dage i træk vil de svare på et spørgsmål, og det sidste spørgsmål er: Hvem er det sidste ubesejrede hold?

Vi har ventet i månedsvis på, at NFL-sæsonen starter. Nu er der kun en uge tilbage, og derfor er det også tid til at ramme håbløst ved siden af med sine årlige forudsigelser. Gul Kluds skribenter er ikke bange for at lægge hovedet på blokken, så det vil de gøre den næste uge.

Syv dage i træk vil skribenterne svare på et spørgsmål vedrørende den kommende sæson, og nogle af de svar bliver så udvalgt og videregivet her. I er velkommen til at skrive, hvem i er enige med, og hvad i ville have svaret.

Dag 1: Hvem bliver årets overraskelse?
Dag 2: Hvem bliver årets skuffelse?
Dag 3: Hvilke trænere får sparket
Dag 4: Hvem bliver en ny All Pro?
Dag 5: Hvem drafter i top-5 næste år?
Dag 6: Hvilke 12 hold kommer i slutspillet?

Dagens spørgsmål: Hvem er det sidste ubesejrede hold?

Dennis Cordsen – Philadelphia Eagles
Hvis de kommer forbi Atlanta i uge 1, åbner kampprogrammet sig op. Godt nok skal de møde Vikings og Jags, men de har to store svagheder i OL og QB, som jeg forventer, at Eagles kan udnytte stort. Med 10-0 gående ind til Saints i uge 11, kan de sagtens være det sidste hold tilbage.

Victor Risager – Denver Broncos
Case Keenum tager Denver med storm og vinder de første fem kampe mod Seahawks, Raiders, Ravens, Chiefs og Jets, inden de taber til Rams i sjette spillerunde. Derefter går det nedad, og de ender med at gå 8-8 og misse slutspillet.

Alexander Paaske – New England Patriots
Patriots plejer ikke at starte flyvende, men har et overkommeligt program med fire af de første seks kampe hjemme på Gillette Stadium. Kampen i Jacksonville i uge 2 er særdeles vanskelig, men Patriots kan hive en smal sejr hjem og vinde de første syv til ni kampe.

Jacob Graversen – New Orleans Saints
New Orleans Saints har et ganske overkommeligt program, og med Drew Brees og Sean Payton ved roret kommer de til at snuppe ni sejre i træk inden de taber til Eagles.

Teis Joranger – Green Bay Packers
Rodgers er tilbage, og han er træt af sidste sæsons skader. Han og Packers kommer derfor flyvende ud af starthullerne. Et par divisionssejre på hjemmebane i startern mod Bears og Vikings, og så er fundamentet lagt for en 6-0 record, når de møder Rams og Patriots i uge 8 og 9. Selvom de nok ikke vinder begge de kampe, tror jeg 6-0 er nok i år.

Nikolaj Sattrup – New England Patriots
New England Patriots. Det kedelige valg, men klarer de sig igennem Jacksonville på udebane i uge 2, ser deres program overkommeligt ud, indtil de skal møde Packers på hjemmebane i uge 9. Selv hvis de taber den kamp, tror jeg at 8 sejre i streg er nok, til at være det sidste ubesejrede hold.

Lasse Meineche – Los Angeles Chargers
De har godt nok Rams og 49ers i hhv. uge 4 og 5, men derfra ser det faktisk overkommeligt ud, indtil uge 13 hvor de møder Steelers. Chargers vandt 9 af de sidste 11 kampe i den forgangne sæson, og jeg har store forventninger til at de fortsætter den stime i år, nu hvor de ikke har Younghoe på kicker til at ødelægge festen.

Marc Skafte – Minnesota Vikings
Holdet sluttede sidste sæson 13-3, og det kan de bestemt gøre igen. Hvis den offensive linje kan holde et middel niveau, bør angrebet være forbedret i år. Det samme bør deres skræmmede gode forsvar, som kommer til at sætte diverse modstandere på en alvorlig svær opgave. Derfor bliver Vikings det sidste ubesjerede hold i NFL.

Mikkel Nielsen – Los Angeles Chargers
Inden deres friuge i spilleuge 8, er det kun Rams, der på papiret ser skræmmende ud. Chargers har masser af talent over hele banen, en elite QB, en stjerne WR og et fantastisk pass-rush. Hvis de kan eliminere nogle af deres velkendte hjerneblødninger til sidst i de tætte kampe, ser jeg gode muligheder for 8-9 sejre i træk inden første nederlag.

Søren Andersen – New England Patriots
Det hold er en maskine, og de andre hold kan nemt dumme sig i starten af sæsonen, så Patriots behøver ikke at vinde over ti kampe, ligesom i de gamle dage med Manning og Brady, før de er det sidste ubesejrede hold.