Titans overraskede og sluttede som AFCs bedste hold i 2021. Men det bliver nærmest umuligt at gentage. Og på spring står en ny rookie quarterback, der kan vende op og ned på alting i Tennessee.

Dermed er presset stort på Ryan Tannehill, der skal leve med at hans bedste våben har skiftet hold og hans arvtager står i kulissen.

På 32 dage udgiver vi 32 sæsonoptakter, så vi kommer hele vejen rundt om ligaens hold og fjerneste afkroge. Vi udgiver sæsonoptakterne divisionsvis og vi er nået til AFC South og Tennessee Titans.

Nævneværdige afgange:

WR, A.J. Brown (handel med Eagles)
OG, Rodger Saffold (Bills)
WR, Julio Jones (Buccaneers)
CB, Janoris Jenkins (kontraktløs)

Nævneværdige tilgange:

TE, Austin Hooper (1 år, 6 millioner dollar)

Draftårgang:

1. runde: Treylon Burks, WR
2. runde: Roger McCreary, CB
3. runde: Nicholas Petit-Frere, OT
3. runde: Malik Willis, QB
4. runde: Hassan Haskins, RB
4. runde: Chig Okonkwo, TE
5. runde: Kyle Philips, WR
6. runde: Theo Jackson, CB
6. runde: Chance Campbell, OLB

Kan Titans nærme sig sidste sæsons pragtpræstation?

Der var nok ikke mange, der havde forventet, at Tennessee Titans skulle slutte sidste sæson som det bedste AFC-hold i grundspillet, men det var lige præcis, hvad stillingen viste, da alle kampe var overstået.

I divisionsrunden var det Bengals, der agerede endestation, og spørgsmålet er nu, om sidste sæson var en unik mulighed for Titans – der i sidste ende blev forspildt. Væk er stjernereceiver A.J. Brown, hvilket lægger ekstra stort pres på Derrick Henry, der nærmest alene nu skal bære Titans-angrebet i den kommende sæson. Samtidig har divisionsrivalerne fra Colts forstærket sig på quarterback-positionen, og andre AFC-rivaler er også blevet stærkere, hvorfor Titans kan få svært ved så meget som at nærme sig førstepladsen i AFC igen.

Næste side: Henry skal redde Tannehill med Willis på spring