Projektet med John Gruden er slut i Las Vegas. Den nye mand i spidsen hedder Josh McDaniels, der tidligere har været cheftræner i AFC West uden succes. Er han mon manden, der kan føre Raiders langt i slutspillet?

Natten til fredag d. 9. september går det igen løs, når Los Angeles Rams og Buffalo Bills sparker den kommende NFL-sæson i gang. Traditionen tro er vi på Gul Klud klar til at klæde dig bedst muligt på til sæsonen anno 2022.

På 32 dage udgiver vi 32 sæsonoptakter, så vi kommer hele vejen rundt om ligaens hold og fjerneste afkroge. Vi udgiver sæsonoptakterne divisionsvis og er kommet AFC West og Las Vegas Raiders, der har fået ny cheftræner. 

Nævneværdige afgange:
QB, Marcus Mariota (Falcons)
FB, Alec Ingold (Dolphins)
RB: Kenyan Drake (Ravens)
WR, Bryan Edwards (Falcons)
WR, DeSean Jackson (Kontraktløs)
WR, Zay Jones (Jaguars)
G, Richie Incognito (Pension)
DE, Carl Nassib (Buccaneers)
DE, Yannick Ngakoue (Colts)
T, Alex Leatherwood (Bears)
DT, Quinton Jefferson (Seahawks)
DE, Solomon Thomas (Jets)
LB, Nick Kwiatkoski (Falcons)
LB, Cory Littleton (Panthers)
LB, KJ Wright (Pension)
CB, Casey Hayward (Falcons)

Nævneværdige tilgange:
WR, Davante Adams (Packers)
DE, Chandler Jones (Cardinals)
CB, Rock Ya-Sin (Colts)
S, Duron Harmon (Falons)
RB, Ameer Abdullah (Panthers)
QB, Jarrett Stidham (Patriots)

Draftårgang:
3. Runde: Dylan Parham, G
4. Runde: Zamir White, RB
4. Runde: Niel Farrell Jr., DT
5. Runde: Matthew Butler, DT
7. Runde: Thayer Munford, T
7. Runde: Brittain Brown, RB

Efterårsvinden skifter retning når nye ansigter står i spidsen for Raiders

Las Vegas Raiders var igennem store op- og nedture både på og uden for banen i 2021. Det lignede noget nær den mest tumultariske sæson, noget hold nogensinde har haft. Dog fik Rich Bisaccia rettet op på tingene i anden halvdel af sæsonen og holdet kom akkurat i slutspillet med ti sejre og syv nederlag. Her sluttede det i første runde mod de senere AFC mestre Cincinnati Bengals.

I år ser tingene i Las Vegas anderledes opløftende ud. Gruden og Mayock projektet er definitivt ovre, og de nye mænd i spidsen er Josh McDaniels og Dave Ziegler, der kommer fra en mere strømlinet kultur i New England. Herefter hentede man markante stjerner til som Davante Adams og Chandler Jones, hvilket får Raiders fans til at drømme om det helt store i 2022. Det er 12 år siden McDaniels sidst var cheftræner, hvilket var en fiasko. Spørgsmålet er nu bare, om han har, hvad der skal til for at være cheftræner i NFL nu? 

Næste side: Josh McDaniels har meget at bevise