Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen.

I 2020-sæsonen kommer NFL tilbage til London, og du kan allerede nu forudbestille din NFL-oplevelse til efteråret.

Vi ved, at der kommer minimum fire kampe i London til efteråret med to på Wembley og to på Tottenhams nye stadion. Det er dog endnu ikke annonceret hvem, der kommer på besøg, eller hvilke datoer der spilles.

Køb din billet nu: Forsalg kr. 3495,-

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og så sent som i efteråret 2019 havde vi 600 danskere i den engelske hovedstad til NFL. Skal du med i 2020, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Kommer Packers?
31 af NFLs 32 klubber har allerede spillet i England. Kun Green Bay Packers har stadig ikke taget turen over Atlanten, men der er vedholdende rygter om, at Aaron Rodgers og co. endelig kommer på besøg i den engelske hovedstad.

Vi ved senest omkring Super Bowl, hvilke klubber, der får hjemmebane i London til næste år, men kender ikke det fulde kampprogram for kampene før i løbet af foråret.

Jesper Elming laver oplæg
Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og selvfølgelig er han også med igen i 2020.

Jesper Elming er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. Han vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på, hvor stort NFL er i USA, og naturligvis komme med et bud på vinderen.

Køb din billet nu: Forsalg kr. 3495,-

Når kampene er fastlagt, vil du herefter få muligheden for at vælge kamp og flytider.

Pakken indeholder:
Direkte fly fra København/Billund/Aarhus
2 overnatninger på Royal National Hotel
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes senere)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

Køb din billet nu: Forsalg kr. 3495,-

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2020.