I søndagens sene kamp tog Pittsburgh Steelers og tilbagevendte Le’Veon Bell imod Kansas City Chiefs. Begge hold var 2-1 inden kampen, men kampen blev ikke det tætte opgør, man kunne have håbet på. Et katastrofalt første quarter afgjorde kampen, der endte med en gevaldig øretæve.

Steelers fik en snitter mod Eagles i sidste uge, hvorimod Chiefs kom fra en kamp mod Jets, hvor forsvaret var flyvende med bl.a. seks interceptions. De præstationer var dog ikke at se på de to hold fra kampens start. Fra første fløjt var Chiefs sjuskede og modløse, og det udnyttede en skarp Ben Roethlisberger til at afgøre kampen allerede i første quarter. Foran 22-0 allerede efter et kvarter var de sidste tre quarters ren paradeopvisning for Steelers, der endte med at vinde 43-7.

Den første Chiefs-fejl stod Spencer Ware for, da han fumblede bolden på egen banehalvdel. Steelers’ kynisme på dagen var tydelig fra start, og Big Ben fandt hurtigt en helt åben Darrius Heyward-Bey for et 31-yard touchdown.

Chiefs var dog ikke færdige med at dumme sig. Først blev et dårligt kastet screen slået op i luften og intercepted og på det næste drive leverede Cheifs’ punter et forfærdeligt 23-yard punt. Begge spil gav Steelers fremragende udgangspositioner, og begge gange straffede Steelers dem prompte. Først på et kort touchdownkast og derefter på et 38-yard touchdownkast begge til stjernereceiver Antonio Brown. Det blev selvfølgelig fejret med en strafbar jubelscene, som efterhånden er en ugentlig tilbagevendende Antonio Brown ting.

https://twitter.com/SiriusXMNFL/status/782750479738691584

Tre touchdowns og en two-point conversion betød en 22-0 føring inden første quarter overhovedet var overstået, og Chiefs virkede allerede til at have givet op. Med touchdownkast til Jesse James lige inden pausen og Markus Wheaton lige efter pausen nåede Roethlisberger op på 5 touchdowns, og nede 36-0 var det nu kun et spørgsmål om at begrænse skaden for Chiefs.

Det lykkedes i fjerde quarter ved at fjerne det store nul på scoretavlen, men Tyreek Hills touchdown blev hurtigt besvaret med endnu et Steelers touchdown. Denne gang fik DeAngelo Williams æren for de sidste yards, efter et langt Le’Veon Bell løb havde sendt Steelers ned i red-zone. I de sidste ligegyldige sekunder scorede Chiefs et trøste-touchdown, hvilket gav slutstillingen 43-14.

Det var første i sæsonen for Le’Veon Bell efter sin karantæne, og Bell viste endnu en gang, hvorfor han regnes blandt ligaens bedste runningbacks. Selvom Roethlisbergers scorede pointene løb Bell for 144 yards på 18 løb, et snit på 8 yards pr. løb.

I næste runde tager i mod New York Jets, mens Chiefs sidder over.