Pittsburgh Steelers og Kirk Cousins kunne være et kommende match i NFL.

Beam me down, Tomlin…

Captain Kirk ligner en mand, der snart forlader Spaceship Headedtonowhere bedre kendt som Minnesota Vikings, og Pittsburgh Steelers bliver nævnt som en mulig destination.

Når Steelers skal i gang med forberedelsderne til den kommende sæson, så er det med formodentlig uden Ben Roethlisberger, der ligner en mand på vej på pension.

Efter 18 år som holdets ubestridte starter skal Steelers nu finde Big Bens afløser, og der er flere forskellige muligheder.

For Steelers omfatter det tre scenarier: De kan drafte en quarterback i april. De kan starte enten Mason Rudolph eller Dwayne Haskins, der venter i kulissen. Eller de kan trade sig en rutineret quarterback, der allerede har haft succes i NFL.

Hvis Steelers vælger den sidste mulighed, så er Minnesotas quarterback Kirk Cousins et muligt emne, skriver journalist DJ Siddiqi fra netavisen Heavy.

Vikings har lige sagt farvel til både træner Mike Zimmer og sportschef Rick Spielman, og Vikings vil gerne af med Kirk Cousins, så de kan få en frisk start – hvis altså de kan finde en aftager, for Cousins er dyr!

Steelers, Denver Broncos og Carolina Panthers skulle angiveligt alle være interesserede i en trade for den tidligere Pro Bowl quarterback, men Steelers har en lille fordel. De er nemlig et af de få hold, der kan løfte Cousins’ enorme 35 millioner dollars lønseddel for 2022-sæsonen, der svarer til næsten 17% af næste års samlede lønloft.

Steelers er også sat i forbindelse med Seattle Seahawks quarterback Russell Wilson, lige som de forventes at undersøge mulighederne for at drafte en quarterback. Her kunne den lokale knægt og Heisman finalist Kenny Pickett være en mulighed.