Efter længere tids polemik omkring stort set alt, er Antonio Brown endelig på græs igen til Oakland Raiders’ træningslejr.

Det har langtfra været et stille ægteskab mellem Oakland Raiders og receiver Antonio Brown. Den seneste tid specielt har været fyldt med tumult. Først kom historien om forfrysninger i fødderne, så kom historien om, at Brown overvejede at gå på pension, da han ikke måtte spille i den hjelm, han har brugt hele karrieren. Nu er han dog tilbage i træning igen, og ifølge cheftræner Jon Gruden, så er stjernereceiveren “All In”.

Det var en frase, som holdets sportsdirektør, Mike Mayock, brugte for få dage siden, den 18. august. Her udtalte Mayock til en gruppe spændte og nysgerrige reportere, at holdet havde gjort at for at støtte Brown i sagen om hjelmen, men punktet, hvor Brown enten var “All In” eller “All Out” var snart nået.

Brown har været omkring Raiders’ træningslejr de seneste dage efter en rum tid væk fra faciliteterne i Napa Valley, men har ikke deltaget. Tirsdag den 20. august var han dog tilbage i træningstøj, på banen, med en certificeret hjelm. Det er gode nyheder for Oakland.

Jon Gruden, der sidste år vendte tilbage til NFL som cheftræner efter Raiders gav ham en 10-år lang kontrakt til en værdi af 100 millioner dollars, støtter stadig Brown. Gruden udtaler, at sagen ikke har været en distraktion for ham selv. Raiders og Gruden støtter den 31-årige receiver i sagen om hjelmen.

“Det har ikke været nogen distraktion for mig, overhovedet… Sagen om hjelmen er ikke nogen joke, det er noget, der er utroligt vigtigt for ham. Der er intet i vejen med at støtte dine spillere i ting, de virkelig tror på. Vi forstår ligaens synspunkt, men jeg tror fuldt ud, at han vil være en utrolig spiller for os, og at han er klar til at komme i gang.”