Der er guf til de europæiske NFL-fans, når Chicago Bears har “hjemmebane” i Tottenham mod Jacksonville Jaguars.

De er begge kaldt generationstalenter, og nu får vi europæiske fans mulighed for at se dem live i deres første indbyrdes opgør, når Caleb Williams og Trevor Lawrence krydser klinger i Tottenham.

NFL meddelte nemlig onsdag morgen, at Bears den 13. oktober skal spille mod Jaguars i årets anden kamp i London på Tottenham Hotspur Stadium. Kickoff er planlagt til kl. 15:30 dansk tid.

To nr. 1 picks mod hinanden

Chicago Bears draftede Caleb Williams med det første pick i årets draft, og klubben har allerede meldt ud, at han er klubbens ubestridte starter.

Det samme gælder quarterback Trevor Lawrence, som Jaguars valgte med det første pick i draften for tre år siden. Han har ikke helt kunne leve op til prædikatet generationstalent, men nu får han chancen for at besejre den næste spiller i rækken, der har fået hængt den titel om halsen.

Caleb Williams er den mest hypede quarterback, der er kommet ind i draften, siden… du gættede det: Trevor Lawrence. Begge spillere har vundet det prestigefyldte Heisman Trophy som årets bedste collegespiller.

Bears er tilbage i Tottenham

Det er lidt overraskende at så stor en kamp med to unge profiler bliver flyttet til London, og for Bears vedkommende var det et matchup, der ville have kunne fylde Soldier Field hjemme i Chicago.

I stedet har de nu “hjemmebane” på Tottenham Hotspur Stadium, som de selv åbnede i 2019. Dengang var modstanderen Oakland Raiders, og det var NFLs første kamp på det nye football-optimerede stadion i det nordlige London.

Dengang vandt Bears foran et fuldt pakket stadion, hvor samtlige 62.850 sæder var udsolgt måneder i forvejen. Nu skal de møde det mest erfarne London-hold, da Jaguars siden 2013 har spillet i London mindst én gang hvert år og mod Bears spiller sin 12. kamp i den engelske hovedstad.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og Football Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år.

Du får – naturligvis med i prisen – et oplæg forud for kampen af Jesper Elming.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen (PS Han er Vikings fan)

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder
Mulighed for transport t/r Tottenham

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Vi har fået ny rejsepartner i Football Travel, og glæder os meget til det samarbejde. Læs Trustpilot anmeldelser af Football Travel.

I 2023 havde vi næsten 1000 danskere med på NFL-rejser. Skal du med i 2024, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Køb dne billetter nu

NFL i London 2024

Minnesota Vikings – New York Jets
Tottenham Hotspur Stadium, 6. oktober 2024
Køb rejse nu

Chicago Bears – Jacksonville Jaguars
Tottenham Hotspur Stadium, 13. oktober 2023
Køb rejse nu

Jacksonville Jaguars – New England Patriots
Wembley, 20. oktober 2023
Køb rejse nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2024.