Washington Redskins må se langt efter deres startende venstre tackle, der ikke er mødt op til holdets træningslejr. Det er endnu uvist, hvorfor det tidligere top 5-valg bliver væk.

Daniel Snyder, Bruce Allen og Jay Gruden skal have det helt klare zoom monteret på kikkerten for at få øje på deres store bamse, Trent Williams. Men spilleren har endnu ikke selv meldt noget ud offentligt, og kilderne er ikke helt enige om årsagen. Det eneste, der er sikkert, er, at Redskins lige nu mangler en af deres bedste spillere.

Utilfreds med skadesbehandlingen?

Hverken Williams eller Redskins har udtalt sig om baggrunden for spillerens manglende tilstedeværelse, og også de to insiders, Ian Rapaport og Jason LaCanfora, er uenige.

Ifølge CBS’ LaCanfora, der tidligere har dækket Redskins i seks år for Washington Post, har unavngivne spillere hos Redskins fortalt, at Williams er utilfreds med den måde, Redskins har håndteret hans skadesforløb på. Han skulle angiveligt være meget utilfreds og have sagt til holdkammerater, at han aldrig vil spille for klubben igen.

Eller kontrakten?

Ifølge NFL Networks Ian Rapaport er årsagerne dog noget mindre overraskende og tabloide. Williams fik en femårig forlængelse til 66 millioner (43,25 garanteret) i 2015, og mener, at det er på tide at forny den, så den matcher hans værdi. Hvis det er årsagen, bliver det interessant at se, hvad Redskins gør. De er nemlig meget presset på deres cap allerede, og har endnu ikke skrevet med deres rookie-årgang. Det anslåes at koste Redskins godt 9,5 millioner dollar, mens holdet pt. kun har 7,5 millioner til rådighed. Så Allen skal være kreativ.

Gode gamle Redskins

Ledelsen har endnu ikke meldt noget ud, men cheftræner Jay Gruden er dog ikke i tvivl. Han vil gerne have Trent, som han kalder NFL’s bedste tackle, tilbage på græsset. Dog lyder det til, at han ved ligeså meget om årsagen, som resten af os. Intet. Så vi må vente på, at Williams bryder tavsheden eller Bruce Allen-cirkusset dukker op foran podiet. Washington er og bliver Washington.