Pittsburgh Steelers planlægger at give Le’Veon Bell en stor arbejdsbyrde, når runningbacken i weekenden vender tilbage efter sin overståede karantænedom.

Når Pittsburgh Steelers søndag nat får besøg af Kansas City Chiefs, har hjemmeholdet runningback Le’Veon Bell tilbage på holdkortet. Bell havde karantæne i sæsonens første tre kampe for brud på NFLs regler om brug af præstationsfremmende midler.

I Bells fravær har DeAngelo Williams gjort det ganske godt, men ifølge både Williams og cheftræner Mike Tomlin, er Le’Veon Bell holdets arbejdshest fra søndag og frem.

“Hans konditionsniveau er ikke en bekymring for os. Han er i form året rundt. Vi har set ham hver dag, og han er helt med på vores angrebsstrategier. Vi får at se, hvor skarp han virkelig er på banen, men du får en masse Le’Veon Bell at se på søndag,” sagde Tomlin tirsdag.

Pittsburgh havde fået en flot start på sæsonen med sejre mod Redskins og Bengals, men i weekenden blev Big Ben og Co. ydmyget i Philadelphia af rookie quarterback Carson Wentz i et nederlag på 34-3. Efter at have løbet for 237 yards i sæsonens første to kampe, præsterede Steelers sølle 21 af slagsen mod Eagles, da løbespillet hurtigt blev droppet.

Le’Veon Bells comeback er rigtig gode nyheder for et Pittsburgh-angreb, der ikke har kørt som smurt på det seneste. Runningbacken besidder en fremragende evne til tålmodigt at vente på sine blokeringer og eksplodere gennem hullet. Han er meget “smooth”og bevæger sig elegant hen over banen. Samtidig er han en af ligaens bedste på positionen i kastespillet, hvor han både kan bruges på screen-spil og stille op som wide receiver.

Hovedpersonen selv talte for første gang i flere uger med medierne i går. Han undskyldte for de problemer, han har forårsaget og sagde, at han “vil vise folk, hvad han kan.”

Hvis du skulle være i tvivl om, hvor god Bell egentlig er, så se lige tweetet herunder.