Når kampprogrammet kommer ud, så er der én kamp, som mange vil holde ekstra godt øje med: Tom Bradys comeback til NFL.

Altså som kommentator!

For i den kommende sæson er Brady nemlig ekspertkommentator for TV-stationen FOX, hvilket betyder at han kommer til at kommentere den bedste kamp ugentligt med mindst ét hold fra NFC-halvdelen involveret.

Og det er allerede kommet frem, hvornår og til hvad han får debut i sin nye rolle.

I spilleuge 1 møder Dallas Cowboys og Cleveland Browns hinanden søndag d. 8. sept. klokken 22:25, og det bliver med Tom Brady ved mikrofonen for første gang. Det kunne en anden NFL-legende løfte sløret for mandag.

Kampen bliver spillet i Cleveland, og det bliver 33. gang de to klubber mødes. Browns fører faktisk serien 18-14, og sidste gang de krydsede klinger var i 2020, hvor Cleveland vandt et brag af en kamp i Dallas med 49-38 sejr.

På trods af nederlaget kastede Dak Prescott for vanvittige 502 yards og fire touchdowns, mens Amari Cooper greb 12 bolde for 134 yards og et touchdown. Selv samme Amari Cooper spiller nu for Browns.

Dak Prescott spiller stadig for Cowboys, mens Browns nu har Deshaun Watson som quarterback. Der vil naturligvis komme fokus på de to, men de overskygges lidt af en tredje quarterback, når den syv-dobbelte Super Bowl vinder Tom Brady skal kommentere sin første kamp.

Resten af kampprogrammet må vi vente til torsdag morgen dansk tid med, men NFL fortalte mandag, at de åbner sæsonen med et brag af en kamp i Kansas City City.

Læs også: Her er alt vi ved om kampprogrammet, inden det kommer ud.