Vi kan se frem til en gentagelse af januars AFC-finale, når Kansas City Chiefs og Baltimore Ravens åbner 2024-sæsonen.

Selvom NFL først offentliggør kampprogrammet for den kommende sæson natten til torsdag d. 16. maj 2024, så har de givet os en lille godbid i form af en lækket åbningskamp.

Traditonen tro bliver det med Super Bowl-mestrene på hjemmebane, og i år åbner NFL sæsonen med et brag, når Kansas City Chiefs på Arrowhead Stadium møder Baltimore Ravens.

Således kan vi se frem til at overvære den sjette duel mellem den tredobbelte Super Bowl-vinder Patrick Mahomes og den forsvarende liga MVP Lamar Jackson. Foreløbigt er det Mahomes, der har overhånden med fire sejre, hvoraf den seneste kom i hus i AFC-finalen med en sejr på 17-10 på M&T Bank Stadium i Baltimore.

Kansas City Chiefs har vundet to af de tre åbningskampe, som de har deltaget i. Holdet tabte sit seneste forsøg med 21-20 til Detroit Lions, da de åbnede 2023-sæsonen.

Baltimore Ravens og John Harbaugh har heller ikke just gode minder fra åbningskampe, da de tabte deres seneste – og hidtil eneste – forsøg med 49-21 til Peyton Manning og Denver Broncos i 2013-sæsonen.

Læs mere: Kampprogrammet – det ved vi allerede!

Åbningskampen anno 2024 bliver spillet på Arrowhead Stadium kl. 02:20 dansk tid, natten til fredag d. 6. september 2024. Så kan I godt begynde at glæde jer!