En tragisk nyhed ramte NFL i weekenden, da en af ligaens tidligere spillet blev skudt og dræbt nær sit eget hjem.

Reche Caldwell blev lørdag d. 6 juni skudt og dræbt under et røveriforsøg nær sit eget hjem i Tampa, Florida. Det skriver den amerikanske hjemmeside TMZ, der har talt med den tidligere NFL-spillers mor. Caldwell blev blot 41 år gammel. 

Ifølge TMZ var Caldwell på vej på en date med sin kæreste, da han blev overfaldet af flere personer, der forsøgte at røve spilleren. Det endte med, at den tidligere receiver blev skudt i brystet og benet.

Skaderne var så alvorlige, at den 41-årige mand døde i ambulancen på vej til hospitalet. Politiet udtaler, at røveriforsøget ikke var en tilfældighed, drabsmændende havde udvalgt den tidligere NFL-spiller. Politiet har endnu ikke foretaget en anholdelse.

Caldwell blev valgt i anden runde af San Diego Chargers efter en flot collegekarriere i sin hjemstat for Florida Gators. Selv om Chargers nu spiller i Los Angeles sender de kondolencer til spillerens familie, venner og tidligere holdkammerater.

Den afdøde spillers bedste sæson kom i 2006, hvor han for New England Patriots greb 61 bolde fra Tom Brady. Den sæson sluttede med et nederlag på 38-34 til Super Bowl-mestrene Indianapolis Colts. Også Patriots har udsendt en officiel meddelelse, hvor tanker bliver sendt til familie og venner.

Caldwell nåede at spille seks år i NFL, men hvad vigtigere er, så beskriver spillerens mor ham som værende et godt, smilende menneske, der forsøgte at hjælpe enhver han mødte på sin vej.