Har man sagt NFL, må man også sige skader, og efter en beskeden start vælter ligaen nu med store stjerner, der må se til fra sidelinjen.

Som du kunne læse her på siden, så Rob Gronkowski tvivlsom til opgøret mod sin tidligere klub, New England Patriots, på Gilette Stadium, og Tennessee Titans har hverken Julio Jones eller AJ Brown til rådighed søndag.

Men det er langt fra de eneste markante navne, som må tage sig en kortere eller længere pause, og i hvert fald ikke kommer i aktion søndag.

Indianapolis må undvære superstar offensive lineman Quenton Nelson, der har fået en ankelskade og er sat på injured reserve listen. Det betyder, at han er ude mindst tre uger.

Green Bay Packers og Pittsburgh Steelers mødes på Lambeau Field, men de må begge undvære en stor receiver. Marquez Valdez-Scantling er ude for Packers, mens Steelers tager til Green Bay uden Chase Claypool i truppen.

Til gengæld kan Big Ben føle sig lidt tryggere i lommen, da Packers Edge-rusher Za’Darious Smith skal opereres for en rygskade og måske misser resten af sæsonen.

New York Giants quarterback Daniel Jones skal til gengæld se sig om efter nogle nye venner at kaste til i aften, idet han hverken Sterling Shepherd eller Darious Slayton til rådighed.

Kansas City Chiefs har haft forsvarsproblemer indtil videre i sæsonen, og de bliver ikke mindre ved, at DE Frank Clark ikke spiller søndag. Klubben har heller ikke CB Chardavious Ward til rådighed.

Russell Wilson har haft god kemi med TE Gerald Everett i de første par uger, men det bliver der ikke noget af søndag, da Seahawks må undvære ham til kampen mod San Francisco 49ers.

Sidst men ikke mindst, så bliver der ikke glædeligt gensyn i New England, når Super Bowl 52 MVP Tom Brady kunne have sagt goddag til sin tidligere holdkammerat og ham, der skulle have været Super Bowl 52 MVP, James White. Han er sat på IR og er ude mindst tre uger, og altså ikke med i kampen mod Buccaneers søndag.