Når Tennessee Titans på søndag tørner sammen med New York Jets, bliver det med en aldeles svækket wide receiver-gruppe, da holdets to WR-stjerner, A.J. Brown og Julio Jones, er inaktive pga. skader.

Tennesee Tiatns er storfavoritter, når holdet på søndag møder New York Jets på udebane. Skader til A.J. Brown og nyindhentede Julio Jones, gør dog imidlertid ikke denne favoritrolle nemmere at løfte i kraft af.

Ryan Tannehill kan gå gå hen at få en lidt svær dag på kontoret, hvor den nytilkomne Josh Reynolds, i stjernernes fravær, må forventes at være det primære kastemål. Derudover virker det sandsynligt, at kong Derrick Henry, får rig mulighed for at lov løbe Jets-forsvaret over.

Holdets punter, Brett Kern, der også fungerer som field goal holder er også ude. Det er således er Tennessee-hold, der en må sande en række benspænd i deres prøvelser i at sætte point på tavlen på søndag. De er dog stadig storfavoritter i opgøret.

Titans fik ørene i maskinen i uge et-mødet med Arizona Cardinals, men kom hurtigt oven på igen med sejre over Seattle Seahawks og Indianapolis Colts. Et udfordret Jets-hold skal nu slås, hvis Tennessee skal forbedre deres record til 3-1.

Tennessee Titans og New York Jets skydes i gang på søndag til 19.00.