Svingdøren i Buffalo Bills’ receiverkorps fortsætter med at bevæge sig. Det nyeste ansigt er den tidligere Chiefs-spiller Marquez Valdes-Scantling.

Buffalo Bills’ receiverkorps er nærmest uigenkendeligt, når Josh Allen og co. snart indleder træningslejren før 2024-sæsonen. Stefon Diggs er skiftet til Houston Texans og Gabe Davis er rykket videre til Jacksonville Jaguars, hvilket efterlader Khalil Shakir som den eneste tilbageværende receiver fra 2023-sæsonen.

I stedet har Buffalo Bills valgt Keon Coleman i 2024-draften og skrevet kontrakt med Curtis Samuel og Chase Claypool. Bills var imidlertid ikke færdige med at adressere receiverkorpset, da de tirsdag kunne offentliggøre, at de har indgået en etårig kontrakt med Marquez Valdes-Scantling.

Marquez Valdes-Scantling har skrevet under på en etårig kontrakt, der potentielt kan indbringe ham i omegnen af 30 millioner danske kroner, hvis han opfylder sine præstationsbetingede klausuler.

I de seneste to sæsoner har Valdes-Scantling tørnet ud for Kansas City Chiefs, hvor han har været med til at løfte arven efter Tyreek Hill. Valdes-Scantling har primært fungeret som en trussel i Patrick Mahomes’ dybe kastespil, og han nåede at gribe 63 bolde for 1.002 yards og tre touchdowns i grundspillet. Marquez Valdes-Scantling udmærkede sig senest i Super Bowl LVIII, hvor han scorede et touchdown.