NFL har lavet en lille lækkerbisken til de europæiske fans, når Tennessee Titans og Baltimore Ravens mødes i London i efteråret.

Enhånds-catch-mesteren og en royal runningback ingen har lyst til at tackle. Det er de to største profiler på banen, når Titans og Ravens krydser klinger i Tottenham i søndag d. 15. oktober.

Køb dine billetter til Titans – Ravens nu!

Ravens quarterback Lamar Jackson blev i foråret NFL-historiens bedst betalte spiller. Samtidig gav Ravens ham nye våben i rookie Zay Flowers og Odell Beckham Jr.

Og især sidstnævnte er der stor hype omkring. I en rundspørge blandt NFL-fans i Europa er Odell Beckham Jr. den spiller, flest glæder sig til at se. Nu får de – og du – muligheden for at se Odell for sit nye hold.

Men han er langt fra den største profil. I hvert fald ikke fysisk – eller historisk – for Titans kommer med 110 kg runningbacken Derrick Henry, som bare buldrer henover venner og fjender.

Hans kælenavn er sjovt nok King Henry, så den britiske presse er allerede begyndt at gøre klar til de store overskrifter. Britiske King Henry d. 8. var kendt for at lade sine hustruer henrette. Så galt går det dog næppe, når amerikanske King Henry d. 9. indtager London.

Kampen er vores mest populære, og vi har kun 150 pladser på stadion i Tottenham, så du skal rykke hurtigt, hvis du vil sikre dig billetter. Prisen er kr. 5495,- inkl. to overnatninger på hotel i London.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år.

Du får – naturligvis med i prisen – et oplæg forud for kampen af TV2s Jesper Elming.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder
Mulighed for transport t/r Tottenham

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

I 2022 havde vi næsten 1000 danskere med på NFL-rejser. Skal du med i 2023, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Køb dne billetter nu

NFL i London 2023

Jacksonville Jaguars – Atlanta Falcons
Wembley, 1. oktober 2023
Køb rejse nu

Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars
Tottenham Hotspur Stadium, 8. oktober 2023
Køb rejse nu

Tennessee Titans – Baltimore Ravens
Tottenham Hotspur Stadium, 15. oktober 2023
Køb rejse nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2023.