En af Saints bedste forsvarsspillere, hvis ikke den bedste, Cameron Jordan har fået en 3årig kontraktforlængelse. Han er nu i New Orleans til og med 2023-sæsonen.

Jordan må forventes at gå rundt med et ekstra stort smil efter, han skrev under med Saints og dermed kan se frem til 52,5 millioner dollars, hvoraf 42 er garanterede.

Hjørnestenen på forsvaret

Jordan har været en fast del af Saints-forsvaret siden, holdet valgte ham med det 24. valg i førsterunde af 2011-draften. Han har startet 127 af 128 kampe, leveret fire Pro Bowls, en All-Pro, 71,5 sacks, og er holdets ubestridte leder på forsvaret, og særligt sidstnævnte må forventes at være centralt.

Forlængelsen er nemlig lidt af en anormalitet, da Jordan havde to år tilbage på sin gamle kontrakt. Men holdet har øjensynligt ville holde Jordan, der er en af de bedste defensive linjemænd i ligaen, glad. Det er lykkes på flere områder, og Jordan får nu muligheden for at gå efter rekorden for flest sacks i en Saints’ uniform. Den er på 115 og ejes af Hall of Fameren Rickey Jackson.