NFL Draft 2021 nærmer sig med hastige skridt. Vi har samlet de varmeste rygter inden første runde.

Der er ikke mange timer til, at årets (imødesete) NFL Draft indledes i Cleveland. Husk at vi dækker draften live på Gul Kluds Facebook, samt at vi løbende følger op på de mest spektakulære valg her på hjemmesiden.

Nedenfor har vi samlet de varmeste spekulationer, som florerer på rygtebørsen.

Listen opdateres løbende inden draftens startskud kl. 02.00 nattens til fredag dansk tid.

New York Giants jagter Alabama-receiver: Ifølge ESPN er New York Giants særdeles interesserede i at hente én af de to talentfulde Alabama-receivere med det 11. valg i første runde. Det er i sagens natur tidligere Heisman-modtager DeVonta Smith og lynhurtige Jaylen Waddle, som her er tale om.

Avancerer Saints i draften? NFL Networks insider Ian Rapoport skriver, at New Orleans Saints målrettet forsøger at avancere i første runde. Saints råder i skrivende stund over det 28. valg.

Ender San Francisco 49ers med at slippe Jimmy Garoppolo? Spekulationerne om Jimmy Garoppolos fremtid er glohede. Læs nærmere her.

Adskillige hold er interesserede i Broncos’ niende valg: Efter at Denver Broncos hentede Teddy Bridgewater i går, har adskillige hold – ifølge ESPN – kontaktet mandskabet for at sikre sig det niende valg i første runde.

Eagles forsøger at overhale rivalerne indenom: Et af de hold, som forsøger at slå en handel af med Denver Broncos om det niende valg er eftersigende Philadelphia Eagles. Ifølge NFL Network og ESPN frygter Eagles, at divisionsrivalerne fra Dallas Cowboys, som i skrivende stund råder over det tiende valg, vælger deres foretrukne (unavngivne) cornerback. Der er formentlig tale om Patrick Surtain II fra Alabama.

Læs også: Teis Jorangers endelige rangering af draftens spillere.