Rygterne om Jimmy Garoppolos fremtid tager til inden draften.

Det er blot en måned siden, at San Francisco 49ers svingede taktstokken og indgik en handel med Miami Dolphins, der sendte det tredje valg i første runde af årets draft til Bay Area.

Derfor er det også en offentlig hemmelighed, at 49ers vælger en quarterback med det tredje valg. Spørgsmålet er blot, om det bliver Trey Lance, Mac Jones eller Justin Fields?

Læs også: Gul Klud dækker draften live på Facebook.

Et andet spørgsmål er, hvor det efterlader Jimmy Garoppolo, som var manden ved roret, da 49ers avancerede til Super Bowl anno 2020 i Miami?

Indtil nu har 49ers reddet stormen af ved at understrege, at man forventer at indlede den kommende sæson med Jimmy Garoppolo bag center. Set fra 49ers’ perspektiv ville det også give mening at starte sæsonen med Garoppolo, mens fremtidens quarterback bliver kørt i stilling.

Men rygterne om Jimmy Garoppolos fremtid er stødt tiltagende i takt med, at draftens første runde nærmer sig. ESPN fortæller, at adskillige hold har taget kontakt til 49ers – eller har i sinde at gøre det – med henblik på at indgå en handel om Garoppolo.

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til en højspændt aften for San Francisco 49ers’ fans. Hvem vælger John Lynch og Kyle Shanahan med det tredje valg? Hvor ender Jimmy Garoppolo?

Et af de hold som er meldt interesserede, er Garoppolos tidligere arbejdsgiver New England Patriots. Men ifølge Boston Globe er Patriots ikke villige til at betale den fornødne pris, som 49ers kræver for Jimmy Garoppolo.