Denver Broncos betaler et sjetterundevalg til Carolina Panthers for quarterbacken

For tredje gang på tre år har Teddy Bridgewater fået ny arbejdsgiver.

Ifølge NFL Networks Tom Pelissero har Denver Broncos tradet sig til den 28-årige quarterback. Klubben betaler blot et 2021-sjetterundevalg til Carolina Panthers, og har ydermere aftalt at Panthers betaler 7 millioner dollars af Bridgewaters 2021-løn. Denver vil derfor kun skulle betale Bridgewater 3 millioner dollars næste sæson.

Det er nærmest en foræring fra Panthers, der endda kommer til at have 17 millioner dollars i dead cap efter handlen (det beløb Bridgewater fylder på klubbens lønbudget, selvom han har forladt holdet).

Denver Broncos’ general manager George Paton – som var med til at drafte Bridgewater hos Vikings i 2014 – udtalte følgende i en pressemeddelelse, som holdet udsendte i kølvandet på handlen.

– Teddy Bridgewater bringer konkurrence, erfaring og en veteranmentalitet til vores quarterback-gruppe. Han er en talentfuld spiller og leder, som har haft succes i ligaen hos flere forskellige hold. Jeg kender Teddy fra Minnesota, og jeg ved, at han kommer til at konkurrere og gøre alt han kan for at hjælpe os vinde.

Handlen udelukker ikke Broncos fra at tage en quarterback i draften. Hverken Drew Lock eller Teddy Bridgewater spillede specielt inspirerende i 2020-sæsonen, og derfor bør Broncos stadig kigge benhårdt efter fremtidens quarterback natten til fredag.