Seattle Seahawks’ cheftræner Pete Carroll kender – som minimum – ét hold, der overvejer at skrive kontrakt med den udskældte quarterback Colin Kaepernick.

Colin Kaepernick er fortsat arbejdsløs i NFL, efter han iværksatte sin – nu berømte – knælende demonstration mod social og racemæssig ulighed i USA.

Flere spekulerer i, om de seneste ugers begivenheder i USA kan medvirke til, at Kaepernick igen får en fair chance i NFL. Urolighederne – i kølvandet på politidrabet af George Floyds – har bl.a fået ligaens kommissær Roger Goodell til at beklage NFL’s håndtering af de knælende demonstrationer.

Nu blander Seattle Seahawks’ cheftræner Pete Carroll sig i debatten:

“Jeg ved, at der som minimum er ét hold, der seriøst overvejer at hente Colin Kaepernick. Det bliver spændende at se, hvad der sker,” udtalte Pete Carroll ved et sættemøde med en række journalister.

Colin Kaepernick besøgte Seattle Seahawks’ faciliteter tilbage i 2017 – og i 2018 fik han muligheden for at vise sine kvaliteter frem i en intern træningssession. Seahawks tilbød aldrig Kaepernick en kontrakt og det ærger cheftræneren i dag:

“Han (Kaepernick, red.) var en dominerende spiller i NFL. Da vi undlod at skrive kontrakt med ham, forventede jeg, at han ville få en chance et andet sted. Det skete desværre ikke – og det er beklageligt. Jeg fortryder, at vi ikke hentede ham,” udtalte Pete Carroll.