Den tidligere NFL-spiller Percy Harvin fortæller i et nyt interview om sin karriere i NFL, og der er flere overraskende oplysninger.

I et interview med Bleacher Report’s Master Tesfatsion som en del af Untold Stories-serien, fortæller den tidligere NFL-spiller Percy Harvin om livet i NFL og om at håndtere angst. Angst var et centralt tema i NFL-tiden for Harvin, der fortæller, at nye og ukendte situationer har været umådeligt vanskelige at håndtere. Selv efter diagnosen, tog det tid for receiveren at acceptere og leve med angsten.

Trods læger udskrev et væld af medicin til receiveren, var det eneste der virkede for Harvin at ryge marihuana.

“Der er ikke en eneste kamp, hvor jeg ikke var skæv” udtaler Harvin i interviewet. Receiveren fortæller, at han vil forsøge at fjerne stigmaet omkring både angst og marihuana. 

Grundet Harvins kamp med angst var handlen, der sendte receiveren til Seattle Seahawks den værste tid i spillerens liv. For mange ændringer og manglende tryghed sendte Harvin ud i en negativ spiral, der kulminerede inden Super Bowl 48. I dagene op til kampen endte den nu pensionerede receiver i et slagsmål med holdkammerat Golden Tate. Det gav Tate et blåt øje og skabte stort drama i omklædningsrummet.

Den tidligere NFL-profil fortæller, at Marshawn Lynch endte med at agere fredsmægler i den situation, hvilket gjorde holdet klar til Super Bowl. Seahawks endte med at smadre Denver Broncos med hele 43-8. Percy Harvin scorede et touchdown på kick-off, da holdene kom ud fra pause. Harvin fortæller i dag, at han fortryder slagmålet bittert og tager al skylden på sin kappe.

Harvin blev valgt i første runde af draften i 2009 og var blandt ligaens mest dynamiske spillere. Desværre satte personlige problemer og et hav af skader et loft på karrierens potentiale. Det er en skam, for en Percy Harvin i topform producerede højdepunkter, som få andre spillere kan. Den nu 31-årige NFL-pensionist nåede at spille for Vikings, Seahawks, Jets og Bills inden karrieren stoppede i 2016.