Måske allerede til næste år kan du se en NFL-kamp i Tyskland.

Da jeg mødtes med NFL i London for et par år siden, lagde de ikke skjul om på intentionerne om at udvide deres internationale engagement.

Både Brasilien, Tyskland og Kina var i spil til at blive vært for én eller flere internationale kampe. Vel at mærke grundspilskampe, som NFL har haft succes med i London og Mexico City… (altså hvis man ser bort fra misæren med den smadrede plæne på Azteca Stadium).

Med det nye kampprogram på plads og ikke mindst nu 17 kampe i grundspillet for alle hold, kunne NFL også fortælle, at der fremover kommer mindst fire internationale kampe hvert år, men det er måske slet ikke nok.

Faktisk kigger vi lige nu på måske seks stk. i 2022, når Coronaen har skjult sit grimme ansigt, og verden forhåbentlig snart igen fungerer normalt.

Det er fire i London, én i Mexico, og så én i Tyskland. Formodentlig på Allianz Arena i München. Berlin og Hamborg har før været nævnt (og ville jo være dejlig nemt både at flyve og køre til for danske NFL-fans), men nu lader det altså til, at NFL har lagt sig fast på en kamp i München.

Det er i øvrigt lidt interessant, fordi Met Life stadium i New Jersey, hvor Giants og Jets spiller deres hjemmekampe, skulle have heddet Allianz Stadium, men på grund af firmaet Allianz’ blakkede fortid fra 2. verdenskrig, så fik den store jødiske befolkning i New York nærmest nedlagt veto mod det.

Alle hold skal spille i udlandet

Fremover kommer alle NFL-hold kommer til at spille mindst én kamp i udlandet hvert 8. år, og der er mulighed for flere, hvis en klub melder sig frivilligt. Her kunne en NFL-klub måske vælge München som ekstra hjemmebane med den enorme tilskueropbakning, der naturligt vil være i Tyskland.

Det anslås, at der er op mod 10 millioner NFL-fans i Tyskland, og tv-tal viser, at over to millioner tyskere så Super Bowl i februar. Det er den store fanskare, som NFL gerne vil have til at købe billetter, trøjer, GamePass mm.

Også Frankfurt har været nævnt som mulig værtsby for en NFL-kamp i Tyskland. Byen med den amerikanske base har tidligere haft stor succes både på banen og udenfor banen i NFL Europe med holdet Frankfurt Galaxy.

Se alle kampe, der er spillet internationalt gennem årene her.

Kom med til NFL i London

NFL kommer til London allerede til efteråret, hvor der spilles to kampe på Tottenhams nye hjemmebane. Og du kan opleve de to kampe på stadion.

Sammen med vores faste rejsepartner LA Travel laver vi naturligvis ture til begge NFL-kampe i London.

Du kan allerede nu sikre dig en fed NFL-oplevelse i efteråret i London, som inkluderer både hotel og billet til stadion. Men du skal nok være hurtig, for der er ikke mange billetter til salg.

Atlanta Falcons – New York Jets
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 10. oktober, 2021
Køb nu: Pris kr. 3595,-

Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag d. 17. oktober
Køb nu: Pris kr. 3595,-

Begge kampe spilles altså på det nye stadion i Tottenham. Bortset fra sidste år, hvor de fire planlagte NFL-kampe blev aflyst, er det første gang, at NFL ikke spiller en af sine London-kampe på det legendariske Wembley.