Sidste års bedste betalte offensive linjespiller var Nate Solder, men selvom han ikke levede op til den kontrakt, så var han stadig en solid spiller på Giants offensive linje. Derfor er det også en smule alarmerende, at han kommer til at sidde ude henover sommeren.

Nate Solder blev den 18. maj opereret i anklen. Selvom flere kilder melder om “et lille indgreb”, så var det stadig et indgreb. Det var desuden et indgreb, der forventes at holde Solder ude indtil juli eller august.

Læs også: Giants driller Patriots igen: Henter Solder på historisk kontrakt

Det kan gå begge veje. Solder kan komme sig normalt og være klar til sæsonstart uden men, men helingsprocessen kan lige så godt gå galt, hvilket i værste fald kan gå ud over spilletid i den regulære sæson.

Det er dårlige nyheder for et Giants mandskab, der sidste år tillod 47 sacks. Det skal forbedres, og det bliver det ikke ved at den dyreste spiller på linjen sidder ude med skade.

Hos Rotoworld er næste spiller på holdkortet George Asafo-Adjei. Han blev valgt i dette års draft som nummer 232 og er af flere projekteret til at spille guard. Han har dog erfaring som tackle fra sin tid i college hos Kentucky. Hold også øje med Chad Weeler, der startede 14 kampe sidste år. Wheeler har erstattet Justin Pugh, der udgik med skade i forrige sæson samt Erick Flowers, der bare var dårlig.