Vi har udvalgt den bedste kamp fra hver spilleuge i 2021-sæsonen, og vi lægger ud med Tom Brady og Super Bowl mestrene Tampa Bay Buccaneers.

Spilleuge 1: Buccaneers – Cowboys

Hele NFL-sæsonen åbner torsdag d. 9. sept. med kampen i Tampa mellem Super Bowl mestrene Buccaneers, og Dallas Cowboys, der håber at have Dak Prescott tilbage. Buccaneers har som de første mestre nogensinde alle 22 startere til rådighed igen året efter, mens Cowboys kommer med et hold, der på papiret har fået opgraderet forsvaret. Og så vælter det med vilde receivere i den her kamp: Mike Evans, Chris Godwin, Antonio Brown, Amari Cooper, CeeDee Lamb og Michael Gallop.

Skal også ses: Chiefs – Browns, Steelers – Bills og Saints – Packers

Læs også: Her er NFLs kampprogram for alle 18 spilleuger

Spilleuge 2: Ravens – Chiefs

Det er meget tidligt i sæsonen, men i januar kan den her kamp være med til at afgøre seedninger i slutspillet. Det vælter med store stjerner, når Ravens tager imod Chiefs. Quarterbacks Patrick Mahomes og Lamar Jackson. Tight ends Travis Kelce og Mark Andrews. Receivere Tyreek Hill og Hollywood Brown. Og naturligvis to af NFLs bedste trænere i Andy Reid og John Harbaugh.

Skal også ses: Dolphins – Bills at Dolphins, Colts – Rams og Seahawks – Titans

Spilleuge 3: Titans – Colts

Det her burde være de to bedste hold i AFC South, og det er det første af to opgør i sæsonen mellem de to divisionsrivaler. Colts kommer med deres nye quarterback Carson Wentz, mens Titans stadig har duoen Tannehill/Henry, men har sagt farvel til offensive coordinator Arthur Smith, der nu er head coach for Atlanta Falcons. 

Skal også ses: Chiefs – Chargers, 49ers – Packers og Rams – Buccaneers

Spilleuge 4: Patriots – Buccaneers

En af årets mest imødesete kampe: Den fortabte søn vender hjem!
Tom Brady skal tilbage til New England for første gang, når Super Bowl mestrene skal møde New England Patriots på Gillette Stadium. Brady vandt seks Super Bowls med Patriots og tre MVP titler, inden han tog Bucs til mesterskabet og kronede det med endnu en MVP-titel. Hvem starter Patriots på QB? Cam Newton eller rookie Mac Jones?

Skal også ses: Vikings – Browns, Packers – Steelers og Falcons – Jets i London

Spilleuge 5: Chiefs – Bills

Spilleuge 5 byder på en rematch af sidste sæsons AFC-finale. Faktisk mødtes de to hold to gange sidste år, med Chiefs som vinder begge gange. Det er to af NFLs mest eksplosive angreb med to vilde quarterbacks i Patrick Mahomes og Josh Allen, og masser af playmakers, der nok skal gøre dette til en højtscorende affære.  

Skal også ses: Chargers – Browns, Ravens – Colts og Jaguars – Dolphins i London

Spilleuge 6: Steelers – Seahawks

To af de største quarterback-stjerner mødes i Pittsburgh, når Steelers med Ben Roethlisberger tager imod Seattle Seahawks med Russell Wilson. To hold der forventer at stå i playoffs i januar, og for Big Ben måske sidste chance for at spille en Super Bowl. Det er en kamp på tværs af konferencerne og en af de 16 ekstra kampe, der er lagt ind i programmet i år.

Skal også ses: Chargers – Ravens, Jaguars – Dolphins og Titans – Bills

Spilleuge 7: Rams – Lions

Du sidder måske og tænker, hvad der er fedt ved den her kamp, men det er opgøret mellem de to hold, der byttede quarterbacks inden sæsonen. Matthew Stafford og Jared Goff møder begge deres tidligere hold, når årets Super Bowl stadion SoFi Stadium lægger græs til kampen, hvor Jared Goff ikke længere løber rundt i en beskyttende rød trøje, når Aaron Donald kommer efter ham. 

Skal også ses: Cardinals – Texans, Titans – Chiefs og 49ers – Colts

Spilleuge 8: Bears – 49ers

Igen sidder du måske og tænker: Er der virkelig ikke federe kampe, og jo der er da andre kampe på papiret med mere playoff-agtige implikationer, men det her er opgøret mellem to rookie quarterbacks, som der er kæmpe forventninger til. 49ers med Trey Lance og Bears med Justin Fields, og i spilleuge 8 kunne de begge være startere. 

Skal også ses: Browns – Steelers, Bills – Dolphins og Vikings – Cowboys

Spilleuge 9: Chiefs – Packers

Endelig mødes Patrick Mahomes og Aaron Rodgers (hvis altså sidstnævnte spiller for Packers i 2021).  Det kunne have været sidste sæsons Super Bowl, hvis ikke ham der Tom Brady ønskede det anderledes. Sidst Packers og Chiefs mødtes var Mahomes skadet, men nu får vi endelig mulighed for at se to af NFLs allerbedste kaste om kap i 60 minutter.  

Skal også ses: Rams – Titans at Rams, Panthers – Patriots og Jaguars – Bills

Spilleuge 10: Dolphins – Ravens

Dolphins har overladt roret til andenårs-quarterback Tua Tagovailoa, og spørgsmålet er, hvordan han håndterer det? Han har fået et nyt våben i sin tidligere college-holdkammerat receiver Jaylen Waddle, men også Ravens og Lamar Jackson har fået en ny receiver i Rashod Bateman. Det er på papiret et forsvarsopgør, men der er masser af spændende angrebsspilere.  

Skal også ses: Titans – Saints, Packers – Seahawks og 49ers – Rams

Spilleuge 11: Bills – Colts

Sidste sæson sluttede for Colts med et nederlag i playoffs til Bills, hvor Philip Rivers i sin sidste NFL-kamp var krillimillimeter fra at levere den helt store overraskelse. Nu hedder Colts quarterback Carson Wentz, og han er oppe imod gunslinger Josh Allen. Det er to af de mest talentfulde trupper, og begge hold gør sig håb om Super Bowl i februar.

Skal også ses: Vikings – Packers, Chiefs – Cowboys og Jaguars – 49ers

Spilleuge 12: Ravens – Browns

Det er Thanksgiving-weekend og vi siger tak for dette AFC North brag (som dog først spilles søndag). Divisionen har tilhørt Ravens og Steelers det sidste årti (eller mere), men Beware of the Dawgs – for nu kommer Browns. Sidste år fik vi sent i sæsonen en af årets fedeste kampe, da de to hold satte 89 point på tavlen, og Lamar Jackson kom tilbage fra toilettet for at redde sine Ravens. Kan han gøre det igen?

Skal også ses: Colts – Buccaneers, Packers – Rams og 49ers – Vikings 

Spilleuge 13: Seahawks – 49ers

Vi bevæger os ind i den afgørende del af sæsonen, og divisionsopgør er altid vigtige. Hvis 49ers er skadesfri og har fundet deres 2019-form frem, så bør dette både blive et underholdende og brutalt opgør. Det er Sunday Night i Seattle med et 49ers mandskab, der måske starter rookie quarterback Trey Lance, som er den nye generations Russell Wilson.  

Skal også ses: Rams – Jaguars, Steelers – Ravens og Bills – Patriots

Spilleuge 14: Buccaneers – Bills

Bills var et nederlag i AFC-finalen fra at stå i deres første Super Bowl i 27 år, og måske havde de gjort det bedre mod Buccaneers end Chiefs gjorde i Super Bowl LV. Nu får quarterback Josh Allen chancen for at bevise, at han sammen med et meget stærkt Bills-mandskab kan håndtere Super Bowl mestrene, og måske er gode nok til at spille finale i LA halvanden måned senere.  

Skal også ses: Browns – Ravens, Packers – Bears og Chiefs – Raiders

Spilleuge 15: Steelers – Titans

NFL kommer med et lille twist i kampprogrammet her med to lørdagskampe, som endnu ikke er udvalgt. Vi ved dog, at Titans og Steelers mødes i i Pittsburgh søndag kl. 19, og selvom det er tidligt bør du nok putte ungerne og gøre klar med chips og cola. Det er Steelers giftige forsvar mod Derrick Henry, og det er også to mandskaber, der forventer at sæsonen fortsætter ind i slutspillet.  

Skal også ses: Chargers – Chiefs, Ravens – Packers, og Rams – Seahawks

Spilleuge 16: Jets – Jaguars

Værsgo. Årets draft pick nr. 1 Trevor Lawrence og Jacksonville Jaguars møder New York Jets med årets draft pick nr. 2 Zach Wilson. Det er to unge quarterbacks med kæmpe talent men endnu større forventninger. Det er er også to mandskaber, der har fået såvel nye trænere som håb hos de mange fans, om at nye tider er på vej. Her er første opgør, hvor vi får en indikation af, hvem der vandt draften.  

Skal også ses: Packers – Browns, Chiefs – Steelers og Rams – Vikings

Spilleuge 17: Steelers – Browns

Der er næsten fuldt program 2. januar 2022, når NFL spiller 15 af weekendens 16 kampe om søndagen. Den eneste kamp, der spilles mandag er Steelers mod Browns, og den kan gå hen at blive meget afgørende.Begge mandskaber forventer at skulle i playoffs (og det gær Ravens nok også), så en sejr her er supervigtig. Det er også en mulighed for Cleveland til at bevise, at AFC North nu tilhører dem. 

Skal også ses: Packers – Vikings, Ravens – Rams og Titans – Dolphins

Spilleuge 18: Rams – 49ers

For første gang nogensinde spiller NFL 18 runder i grundspillet, og dermed får alle klubber 17 kampe. Det betyder også, at vi skal til at vænne os til records som 11- 6, 9-8 og 4-13. Meget forvirrende.

I sidste runde er der traditionen tro udelukkende divisionskampe på programmet og flere på papiret meget afgørende kampe. I NFC West kunne opgøret mellem Rams og 49ers meget vel afgøre, hvem af de to der skal i playoffs ugen efter, eller om de begge skal. Med mindre Rams får hjemmebane i slutspillet, er det også den sidste kamp på SoFi Stadium før Super Bowl LVI.  

Skal også ses: Ravens – Steelers, Dolphins – Patriots og Broncos – Chiefs

Læs også: Her er NFLs kampprogram for alle 18 spilleuger