NFL vender tilbage til London, men det bliver uden kampe på Wembley.

Der bliver mulighed for at se nogle af de største nye stjerner, når NFL i efteråret vender tilbage til den engelske hovedstad og spiller to kampe på Tottenham Hotspur Stadium. Blandt andet skal fire af årets seks første draft picks et smut over Atlanten i oktober.

Atlanta Falcons er officielt hjemmehold i den første kamp og tager imod New York Jets søndag d. 10. oktober i spilleuge 5, mens Jacksonville Jaguars i spilleuge 6 fortsætter sit britiske eventyr, når de ugen efter møder Miami Dolphins søndag d. 17. oktober.

Sagt på en anden måde, så har du mulighed for opleve de to rookies Kyle Pitts og Zach Wilson for hhv. Falcons og Jets, mens det andet opgør byder på nye unge stjerner som Trevor Lawrence for Jaguars og Jaylen Waddle for Dolphins.

En anden god nyhed til de europæiske NFL-fans er tidspunktet for kampene. De bliver begge spillet kl. 14:30 London-tid, svarende til 15:30 i Danmark. Dermed bliver der altså dømt NFL for alle pengene de to søndage, når der er fire direkte kampe på programmet.

Dvs. kickoff kl. 15:30, 19:00, 22:00 og så den sene for natteravnene kl 02:20. Men er man fan, bliver man vel oppe, og dermed er der football i fjernsynet i sådan ca. 14 timer i træk.

Kom med til NFL i London

Der er også mulighed for at opleve de to kampe på stadion. Sammen med vores faste rejsepartner LA Travel laver vi naturligvis ture til begge NFL-kampe i London.

Du kan allerede nu sikre dig en fed NFL-oplevelse i efteråret i London, som inkluderer både hotel og billet til stadion. Men du skal nok være hurtig, for der er ikke mange billetter til salg.

Atlanta Falcons – New York Jets
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 10. oktober, 2021
Køb nu: Pris kr. 3595,-

Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag d. 17. oktober
Køb nu: Pris kr. 3595,-

Begge kampe spilles altså på det nye stadion i Tottenham. Bortset fra sidste år, hvor de fire planlagte NFL-kampe blev aflyst, er det første gang, at NFL ikke spiller en af sine London-kampe på det legendariske Wembley.

Se alle kampe, der er spillet internationalt gennem årene her.