Du skal rykke hurtigt, hvis du vil se en NFL-kamp i London til en fuldstændig fabelagtig introduktionspris.

Jacksonville Jaguars åbner NFL-ballet på europæisk jord, når de søndag d. 1. oktober tager imod Atlanta Falcons på ikoniske Wembley.

Og det bedste er, at du kan købe billet til kampen med to dages ophold på hotel i London for vores åbningspris på kun kr. 3495,-

Jaguars er efterhånden en institution i London, og spiller for 10. gang en hjemmekamp i den engelske hovedstad. De kommer med deres unge superstjerne-quarterback Trevor Lawrence, der sidste år førte holdet både til AFC South divisionstitlen og en vild comebacksejr over Los Angeles Chargers i slutspillet.

Han har fået et nyt våben i receiver Calvin Ridley, der har siddet udenfor lidt over ét år med karantæne, men nu vender tilbage til NFL. Sidst han spillede i ligaen var det for dagens modstander Atlanta Falcons.

Sidstnævnte kommer med deres rookie runningback Bijan Robinson, og det bliver spændende at se, om han kan tage NFL med storm i et af ligaens bedste løbeangreb. Falcons har også andre unge angrebstalenter som Kyle Pitts og Drake London, så der er masser af ungdommeligt stjernestøv over sæsonens første NFL-kamp i London.

Efterspørgslen til London-kampene er enorm, og vi har kun 128 pladser til introduktionsprisen på kr. 3495,- så sørg for at købe dine billetter hos LA Travel allerede nu.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år.

Du får – naturligvis med i prisen – et oplæg forud for kampen af TV2s Jesper Elming.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

I 2022 havde vi næsten 1000 danskere med på NFL-rejser. Skal du med i 2023, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Køb dne billetter nu

NFL i London 2023

Jacksonville Jaguars – Atlanta Falcons
Wembley, 1. oktober 2023
Køb rejse nu

Buffalo Bills – Jacksonville Jaguars
Tottenham Hotspur Stadium, 8. oktober 2023
Køb rejse nu

Tennessee Titans – Baltimore Ravens
Tottenham Hotspur Stadium, 15. oktober 2023
Køb rejse nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2023.