We have arrived

Fantasy Football playoffs are here. For nogle har play offs allerede været i gang i den forgangne uge. For andre er Play offs allerede slut igen. Begge af de overstående scenarier er sandhed for krystalkuglen. Jeg har spillet i 6 ligaer i går. Ramt PO i 2 af dem, og er allerede ude igen af den ene.

Rent resultatmæssigt har det sgu ikke været mit år. Nogle uger føler jeg at der blev truffet beslutninger, der var af samme kvalitet, som da man var 16 år, fyldt med hormoner og usunde mængder tequila.

Min fantasy-ære skal reddes hjem i den sidste liga, hvor jeg stadig kan ende øverst på skamlen. En dynastyliga (ligaformat hvor du beholder dine draftede spillere år efter år), hvor modstanden er decideret uhyggelig. Jeg overlevede dog min wildcard-runde, på trods af at jeg fik placeret Derrick Henry på bænken, og er klar til semifinalerne.

Det er i disse vind eller forsvind kampe at beslutningerne taget af både dig og din modstander, kan få en til enten at tage ladegreb på et glas panodiller, eller proklamere sig selv King Dingeling af fantasy.
Oveni kan man så lægge det herlige twist, når spillere vælger at få en career day, lige når din modstander sætter ham på holdet.

Alt dette er bare med til at gøre fantasy football endnu mere fantastisk, og er en af de mange grunde til at netop dette spil, kan samle så mange mennesker hvert år.

Med dette sagt, så lad os prøve at se om der kan vrides et par semi-sleepers ud af krystalkuglen i denne uge.

 

Krystalkuglens week 15 kukkeluren:

Kenneth Dixon:

Ravens backfield har haft større rotation end en vaskemaskine der prøver at vaske skammen ud af en teenagedrengs lagener. Alex Collins er endt på IR efter en fodskade der var mere alvorlig end først antaget. Gus Edwards har udfyldt rollen som starter de seneste par uge, med Ty Montgomery som pass catching option. Javorius Allen er nærmest fjernet fra offense, og ligner en spiller der skal slå sine folder på special teams resten af året.

Nu er Dixon så genopstået fra IR efter en knæskade han pådrog sig i week 1. Han har spillet sig i form de seneste par uger, og ligner en spiller der bliver ved med at bygge på, og samtidig får muligheden for det.

Ravens møder i denne uge Bucs. Bucs tillader enormt mange yards på jorden, og lukker rigelige mængder TDs ind. Deres defensive linje har flere spillere der spiller igennem skader, så alt i alt ligner dette et match up, der nemt kan kaste 15+ point af sig. Dixon er ledig i over 85% af alle ligaer.

 

Matt LaCosse:

Broncos møder i denne uge Browns. Danger Mayfield ligner en fremtidens mand i Cleveland med sit sprudlende spil. På forsvaret ser det også lovende ud, men der er dog mangler. Browns svage led ligger på linebacker, og evnen til at dække Tight Ends op.

Krystalkuglen tror på at LaCosse vil få en udvidet rolle i denne uge. Sanders er endt på IR, og D. Thomas er traded væk. WR positionen er udover Courtland Sutton lagt i hænderne på Tim Patrick (I know, who the hell is that guy?).

Broncos O-line er også banged up med både den startende center og 2 left guards på IR. Jeg tror der vil komme en masse dump offs fra Case Keenum, og at de vil gå efter de ”sikre” yards.

 

Cordarrelle Patterson:

Patterson er New Englands altmuligmand. Han kan løbe, gribe, blokere, hente gatorade, og det ville da ikke undre nogen, hvis han også bager et solidt rugbrød. Det kan man bruge til mange ting, hvert fald de footballmæssige ting.

Steelers er ugens modstander. Tomlin er blevet outcoached de sidste mange gange de har mødtes, og jeg kan nemt se Patterson score mange point i denne kamp. Det kan både være som kast, grebne bolde, eller løb. Et eller andet borderline gråzone spil, hvor Steelers secondary kommer til at ligne en flippermaskine med 3 aktive bolde i gang der flyver på kryds og tværs, men ikke rammer noget, eller er effektive.