Klokkerne har ringet

Må de hvile i fred – alle fantasy-hold der draftede Leveon Bell i første runde. Dette har nok været den mest omtalte historie i dette års sæson; Bell’s hold out imod Steelers. Der er mange holdninger i begge retninger i denne sag, og den kan ses fra begge sider.
Bell læner sig op af Gurleys kontrakt, og mener at han fortjener mindst ligeså. Han vil ikke udsætte sin krop for en sæson med 400 touches, for så at kunne blive smidt væk som en stiv tennissok i en 15 årig knægts værelse, hvis en skade skulle se.
Omvendt vil Steelers ikke betale en mand med en tvivlsom skadeshistorik, og trang til det sjove tobak 45 millioner garanteret, for så at se ham blive taget for 3. gang med bønne i blodet. Det er en speget sag, som endte i et hold out for hele 2018 sæsonen.

Det bliver spændende at se hvor Bell ender i 2019, og om han kan producere bag en anden O-line. Krystalkuglen tror uden tvivl på Bells talent, men mener ikke at han kan skabe samme produktion i en anden klub. Steelers O-line er nærmest komplet på alle positioner, og deres back-ups på linjen, ville kunne starte på mange linjer i NFL.
Et argument for dette er at James Conner er gået ind og har domineret løbet. Conner har bygget på hans receiving skills, samt hans pass blocking, og producerer lige nu på niveau med Bell.

Tillykke til dem der så det komme, og var snarrådige nok til at enten handcuffe Bell med Conner, eller drafte Conner for at kunne grine af en anden spiller i ligaen, der har været stuck med Bell på bænken.

 

Krystalkuglens week 11 kukkeluren

 

Med denne saga lukket, kan vi koncentrere os om spillerne der er dukket op, og her er nogle forslag til spillere, der kommer til at klare sig godt i denne uge. Der er i denne uge 2 spillere med, der allerede er etableret, og et long shot man kan prøve, hvis man er lidt kinky på TE positionen.

Vi skal have fundet værktøjerne frem til at rage de famøse kastanjer ud af ilden. Her er et bud på spillere der kan hjælpe til sejr i uge 11. Som de tidligere uger fokuseres der både på spillere der starter på deres position, og har favorable match ups, samt spillere der roder rundt i bunden af depth charten, men som i denne uge har ting der taler for dem som startere i fantasy.

Nogle spillere vil være til rådighed på waiveren, hvor andre spillere måske ligger gemt på din bænk, hvor de bare står spændt som en flitsbue, og er klar til at redde dagen.

 

Phillip Lindsay

Dette er måske lidt en ”sikker” marginalspiller. Dog er der omstændigheder der gør at han skal nævnes i denne uge. Broncos møder i denne uge Chargers, og deres ellers normalt modbydelige løbeforsvar.
Desværre for Chargers er deres ”Mike” (middle linebacker der normalt er spil-caller for forsvaret) Denzel Perryman blevet skadet, og er ude for sæsonen. Dette er et kæmpe tab for løbeforsvaret og Lindsay vil udnytte dette. Royce Freeman er måske med i mixet, men jeg tror på Lindsay vil være den foretrukne mand i back fielden.

 

James O’Shaughnessy

Dette er nok ugens hail mary. Jags offense har fungeret lige så godt som overvågningen af midlerne i socialstyrelsen. Dog er Fournette tilbage til at give angrebet lidt balance, og det vil hjælpe Bortles. Til dette skal lægges at Steelers tillader en hulens masse yards til Tight ends, men er gode i pass rushet. Der vil komme en masse dump offs til Tight enden, og det vil James nyde godt af.

 

Doug Martin

Raiders shitshow af en sæson fortsætter. Det eneste der ser ud til at fungere er Doug Martin. Jo, Derek Carr er en dygtig quarterback, men når din WR1 hedder Jordy ”ahh my knee” Nelson, din WR2 hedder Martavis ”ahh my knee” Bryant, og resten af WR korpset kunne erstattes med en pose blandede rundstykker, så er det ikke nemt at arbejde.
Martin skal løbe imod Cardinals løbeforsvar, hvilket stadig er horribelt, selvom det trender en smule op. Hans ejerskab i fantasy er da også eksploderet i denne uge, men han er stadig ledig i over 20% af alle ligaer.
Martin er 29, og er free agent næste år. Han kommer til at løbe hårdt på alle muligheder i år, i håbet om at lande en solid kontrakt, der formentlig skal holde karrieren ud. Med Lynch ude for resten af fantasy sæsonen, ligner det de optimale betingelser for Martin.