Brandon Mebane fortsætter i Los Angeles Chargers og har skrevet under på en toårig aftale.

Los Angeles Chargers har sørget for, at de ikke mister en af deres ledere på forsvaret.

De har nemlig forlænget aftalen med den erfarne defensive tackle Brandon Mebane, så han nu er på kontrakt med klubben til og med 2020-sæsonen. Det meddeler Chargers selv på sin hjemmeside.

Til Chargers’ hjemmeside fortæller Mebane, at han kort overvejede at gå på pension, men den 34-årige defensive tackle besluttede hurtigt, at han ikke er færdig med NFL. Og at der kun var ét hold, han ville spille for.

– Chargers betyder meget for mig. Jeg har tilbragt mine foregående tre år her, og jeg kan godt lide organisationen. Jeg kan godt lide den retning, vi bevæger os i, og jeg ville gerne være en del af dette system, som jeg er meget bekendt med.  Jeg ville ikke spille andre steder, fortæller Mebane.

I 2018-sæsonen spillede 34-årige Mebane 12 kampe for Chargers, hvoraf alle var fra start, og han leverede 40 tacklinger og ét sack. Han har i alt spillet 38 kampe for klubben, siden han kom til i 2016.

Før han kom til Chargers spillede Mebane for Seattle Seahawks i ni sæsoner som starter. I Seattle var han blandt andet med til at vinde Super Bowl XLVII i 2014 mod Chargers’ divisionsrivaler, Denver Broncos.