Den tidligere MVP, Cam Newton, er fortid i New England. Den aldrende quarterback har fået en fyreseddel af Bill Belichick.

Efter en enkelt sæson i det nordøstlige USA må Cam Newton se sig om efter nye græsgange, hvor han påny kan dele kælenavne ud til sine holdkammerater.

Newton er nemlig blevet fritstillet af New England Patriots som et del af trupnedskæringen inden tirsdagens deadline for 53-mandsrosteren. Det melder blandt andre Boston Globes Jim McBride.

Newton havde en noget svingende sæson hos Bostonmandskabet, hvor han startede 15 kampe, men var langt fra den form, der gjorde ham til ligaens MVP i 2015. Han kastede for 2657 yards, otte touchdowns og 10 interceptions, mens han løb for 592 yards og 12 touchdowns.

Tøjlerne givet til rookien

Med fyringen af Newton er der ingen tvivl om, at starteren i uge 1 på hjemmebanen hedder Michael McCorkle Jones, New Englands førsterundevalg fra i år. Pladsen som hans backup går til veteranen Brian Hoyer.

Jones har set fornuftig ud i træningskampene og er en noget anden spillertype end Newton, hvilket nok også er en af grundene til, at de har valgt at beholde Hoyer.