Den kontroversielle receiver Antonio Brown kommer ikke til at spille i 2020-sæsonens første otte spillerunder.

Antonio Brown kommer ikke i aktion i de første otte uger af den kommende NFL-sæson, uanset om han skriver under med et hold eller ej.

Den kontroversielle receiver er således blevet idømt otte kampes karantæne for at have forbudt sig mod NFL’s regler for opførsel. Det NFL i en pressemeddelelse fredag aften. Desuden oplyser NFL, at Brown skal fortsætte i behandling, mens fremtidige overtrædelser af NFL’s regler kan føre til hårdere straffe.

Den nuværende straf kommer efter, at en kvinde sidste år anklagede ham for sexchikane, som skulle være foregået i 2017, og at Antonio Brown i januar var involveret i et indbrud i Florida.

NFL undersøger stadig en anden sag imod den 32-årige receiver, efter at hans tidligere træner har anklaget ham for et seksuelt overgreb. Ifølge ESPN kan den sag resultere i en længere karantæne.

I øjeblikket står den tidligere Pittsburgh Steelers-stjerne uden kontrakt, men skulle han finde et hold, vil han få lov til at deltage i holdets træningslejr, inden hans karantæne vil gælde fra 5. september, der er dagen før første spillerunde.

Antonio Brown har ikke været ansat af et NFL-hold siden september 2019, hvor han spillede for New England Patriots. Siden har han også flirtet med at indstille karrieren.